Tiden gick! Hundkäx & hemmajobb

Hej!!! Tiden har sprungit sen planet landade förra veckan känns det som. Hade massa bloggplaner o hade inte alls planerat ett litet uppehåll. Men jobbet kom i mellan, fanns massor att sätta tänderna i efter två veckors semester, om jag säger så… Men nu ska du få se.

Så fort jag kom hem från Mallorca plockade jag in en första hundkäxbukett. Älskar hundkäx!! Smular massor men det är det värt. Något annat som jag tycker väldigt mycket om är persikor och nektariner också. Så goda nu!!

Igår satt jag hemma och jobbade hela dagen. Tog dom här bilderna och tänkte att jag skulle blogga på kvällen, men hanns inte med – så visar dom nu istället. Jobbade hemma i slapp t-shirt och sköna badbyxor (syns i spegeln) 😉

Pausade med att plocka runt lite på saker, bästa pausgrejen om du frågar mig. Den här pelargonen har blivit så stor och fin. Bytte ut min ginkoväxt mot denna istället. Så fint att ha nått lite mer grönt inpå mitt lille kontor eller när jag sitter och mumsar frukost…

Dagen därpå hade jag fotat massa fina linneprodukter ute i trädgården här hemma. Så det satt jag och redigerade och la upp på hemsidan.

Här är lite av slutresultat. Superfint ljus var det denna dag. I vår trädgård här i föreningen har vi massa träd, så det blev så där fint skuggljus, där solen tittar in lite grann. Fint med allt grönt och det vita linnet till, känns väldigt mycket sommar!

Lakan på torklina är också väldigt mycket sommar. Så dom här bilderna blev toppen. In o titta på hemsidan vettja!

Tjejen som driver företaget som ligger bakom dessa fina linneprodukter, är som mig 23 år och driver företaget tillsammans med sin syster. Så cool och grym tjej som vi mött för en liten intervju. In och läs här ifall du vill inspireras eller bara läsa mer om Lin Living.

3

Kommentera

Protected by WP Anti Spam