Tiden vi är i + lite annat!

Tisdagkväll och dagen innan jag fyller 25!! Inget jätte big deal för min del, jag har aldrig riktigt firat mina födelsedagar på något särskilt vis, har ingen favorit tårta eller så. Men jag varje år med ro och inners inne känner jag mig snarare 35 än 25 haha.

Så snällt vädret har varit det senaste! Idag var det i och för sig lite hit o dit väder, men på eftermiddagen var det ändå ett så där magiskt ljus in i lägenheten igen och jag sprang min runda i varm kvällsssol. Det var fint!

Vet inte hur det är för dig, men jag har liksom landat i nån karantänlunk och har nog aldrig trivts så bra hemma som nu. Känns som hemma är min borg, verkligen. Här är jag trygg och bara jag stannar här kommer allt bli bra.

Lite så känner jag faktiskt framåt. Att jag älskar ju att vara hemma och sköter mycket av mitt jobb hemifrån, så det är ingen stor skillnad från innan i dessa tider – med ända skillnaden att jag inte längre känner känslan av att jag varit inne hela dagen, utan nu känns det okej och det är jag så glad för. Känner ett helt annat lugn inombords, bara jag har kylen full och framförhållning i att beställa hem mat till dörren, så kan jag ha det så här tills det här är över.

Ska bara förtydliga, att jag inte satt mig själv i någon total karantän, jag var ju ute o sprang min runda tidigare ikväll. Men den övriga tiden spendera jag gärna hemma eller på balkongen eller i något av grönområdena som finns här intill Gullmars.

Man ska inte sluta leva, men jag tog det här med corona med en axelryckning i början, men vi vet ju inte hur pass sjuka vi kommer att bli om vi får det, och med det i bakhuvudet, känner inte jag att jag är lika sugen att få veta heller, så då håller jag mig hemma o myser istället, så hoppas vi att det är över snart.

Hade ingen riktigt på det här inlägget haha, men känns skönt att har luftat lite hur jag tänker o så, och att för en som älskar att vara hemma är denna tid när det är det bästa vi kan göra, typ det härligaste som hänt, missförstå mig inte här!

Det här tyget ska jag ha som gardin i badrummet förresten!

Har inte kommit längre än så här dock… Det är ju det där med att sätta borren i kaklet, så permanent o saker kan gå fel o ja va det nu är…

Så har låtit det hänga så här ett par dagar nu för att känna om det verkligen blir bra och jag tror faktiskt den kommer bli hur mysigt som helst!

Behövs ju massa härlig textil och mycket trä och växter o grönt i ett hårt kaklat badrum tycker jag, det mjukar ju upp alltihop! Ska se till o få upp gardinerna imorgon, nu har jag sagt det här och tagit sats i flera dagar, nu är det dags!

Hann inte med Husdrömmar Sicilien igår, men såg det ikväll istället! Såg fyra avsnitt på raken – herregud va spännande o få följa!! Och va jag är avis på den trädgården med citronträd o apelsinträd o allt va det var… Kommer bli hur fint som helst när det är klart, helt övertygad!

Nu ska jag krypa ner här! Ska bli så skönt, fönstret är öppet så sovrummet är sådär perfekt svalt, då myser man som bäst under tjockt duntäcke. Hej på en stund!

50

15 Comments

 • Grattis!! 🎈🎈🌷 Kan inte du göra ett inlägg där du visar upp dina allra bästa loppisfynd?

 • Tillykke med dagen🌻
  Min mann ble 50 i går og kjenner seg nok også som 35. Det er fint med mennesker som bare er den man er og ikke har noen alder. Kjenner igjen det med å trives godt hjemme nå som ting er litt annerledes. Det er en gave å trives for seg selv, noe kanskje yngre mennesker ofte ikke setter pris på. Takk for alt du gir oss her på bloggen 🤗

 • Grattis på din dag 💐
  Har alltid själv känt mig äldre och jag brukar använda mig av ett klockrent uttryck:
  ”Age is a matter of minde
  And if you don’t minde
  It dosen’t matter”✨

 • Grattis med dagen 😉 Og så fint at du trives hjemme og fokuserer på det positive i denne rare tiden. Det er så viktig, for egentlig er jo vi som bor så langt nord veldig heldig fordi vi har så mye og ikke er så hardt rammet som mange andre.

  • Tack!! 🥰 Ja, tror det är rätt väg att gå, att stanna upp, mysa av det vi har hemma och så får vi ta igen resten på sikt. Ingen brådska. Kanske i det stora hela, när vi kommer ut detta, att det förde med sig nått gott för oss som överlevde. Svår tanke, men man måste få tänka så också tror jag. Ha det fint.

 • Grattis efterskott! Du kan väl köpa en gardinstång som är som en duschdraperistång, så behöver du inte borra, tror de kallas , gardinstång för cafégardin (som sitter på halva fönstret för insynsskydd).som är expanderbar på längden, borde finnas på hemtex

  • Tack! och tack för tipset!! Skulle nog kunna bli fint. Vi får se vad det landar i, nu två veckor senare har jag ännu inte tagit nått beslut så hehe.. Ha en go helg!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam