Tillbaka i butiken igen!

Fredag! Kort arbetsvecka för min del. Börjar idag och jobbar imorgon, sen är det lite helg.

Den här frukosten åt jag igår. Tog med brickan upp i sängen för att äta, men så var det ju sol så bar ner brickan lika fort och satte mig ute istället. Gäller ju att passa på, hemma i lägenheten har jag inte den lyxen.

Ägg och tomat på sportknäcke! Enkelt, bra för kroppen och väldigt gott! Mandarin, nektarin (äntligen säsong!), kiwi, blåbär och banan i filen. Smarrigt värre. Det gula som ser ut som juice är en smoothie från Innocent med massa goa frukter i!

Utsikten från min balkong… Växthuset som vi har massa sallad i på sommaren. Där takpannorna ligger är vattenfallet ner till dammen.

Tänkte göra ett inlägg där jag visar hela trädgården som jag pratar om att jag hänger i… Jag och min brorsa skapade nämligen den här trädgården ett sommarlov för några år sedan, så tänker att det kan vara kul att titta före och efterbilder på kalaset! Va säger du?

Nu är jag tillbaka i stan som sagt. Också tillbaka här! Mitt andra hem! Att jag får cykla hit och öppna upp, tända ljus, fixa om o allt vad jag håller på med – kunde inte ha ett roligare jobb!

Nu när mitt kök börjar falla på plats har det blivit extra kul med köksgrejer. Så spanar på det där durkslaget och sen måste jag ha fina ugnsformar och även en o annan stekpanna… Stekplåtarna är ju fina att servera mat på också.

Där i dörren ser du en nyklippt jag. Nämligen en av anledningarna till varför jag åkte upp till Sundsvall, har min frisör där…

Möttes av en nyhet i butiken också. Den gula krukan från Bergspotter! Kommer upp på hemsidan i nästa vecka.

Nu ska jag strax stänga butiken. Ska cykla hemåt i solen… Har frågat om tips på stories om alternativ till kött och fått massvis av olika förslag. Är nämligen väldigt sugen på klyftpotatis och bearnaisesås – men vill äta utan kött idag. Så får ser vart det landar.

Nu är klockan 18! Dags o stänga. Hoppas du får en härlig fredag!

3

Kommentera

Protected by WP Anti Spam