Tisdag, loppis & nya lister

Tisdag – en ledig sådan för mig. Har använt större delen av dagen till att rensa ur mitt hem och det resulterade i en loppis på instagram som du hittar under namnet mosebackeloppis. Det blev ett väldigt drag, och har redan sålt massor. Kommer fylla på med mer så följ om du vill ha chans att bli först.

Det ska vara mulet väder i en vecka nu, så idag var det galet lite ljus in i lägenheten… Tur man kan dra lite i redigeringen så att man har nått att visa här i bloggen haha. Ny bukett på bordet har det blivit!

Denna gång blev det inga blåa japanska riddarsporrar som tidigare, utan med orange och gult. Älskar den kombon. Den plockar också upp mycket av färgerna jag använder i inredningen…

Dom här gula bollarna som jag alltid glömmer namnet på – hade sparat lappen för att jag inte skulle glömma, utan kunna berätta här vad dom heter… Men dom brukar iallafall finnas på dom flesta blomaffärer. Köp! Står jätte länge!

Min rumslind trivs inte här längre. Den får för lite ljus, speciellt dagar som den här när det nästa bara är ljust ute… Problemet är bara att jag inte har nånstans att ställa den. Måste klura lite på det. Tycker den är så fin, och så nöjd att jag fått den att bli så här stor, från nästan ingenting.

Nu är mina höga golvlister färdigmålade! Äntligen! Ska bara tejpa och måla grått mot listen så att kanske bli skarp och sätta dig klossar vid varje dörrpost. Men visst blev det bra?! Ger en helt annan känsla till rummet.

Nu ska jag svara dom sista som tjingat saker på instagram och sen sova.
Imorgon ska jag ha möte med Midnatt om ett eventuellt event i butiken kring en kommande grej…. Återkommer i det!

31

2 Comments

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam