Tisdagsinspiration

Hej!! Tisdag och jag känner mig mycket gladare och pepp idag.

Dom där dalarna behövs, även om det där och då inte är så kul såklart. Men frossade i inspiration, åt god mat, hängde med familjen och såg bra serier på kvällen, så nu är jag snart på banan igen känner jag.

Pinterest vad skulle man göra utan det? Har frossat i inspiration dom senaste dagarna och här kommer en salig bladning av vad jag sparat ner.

Av alla bilder att döma, vill jag just nu ha ett hus på landet, med stor trädgård, förmodligen någonstans i England, baka, läsa, äta rostat bröd med marmelad o dricka te i någon härlig stol med fin utsikt…

Om jag drömmer stort vill jag antingen leva i Paris eller så vill jag ha ett hus någonstans på Englands landsbygd. I någon av dom världarna, tror jag att jag skulle vara som lyckligast.

Utan krav och måsten, bara leva för det som är härligt – en trädgård att vårda, djur, en mysig men inte allt för stor by att besöka då och då, barnen kan springa fritt i gräset med jag o min fru sitter på altanen o äter krispigt rostbröd, sippar på te och bara njuter…

Fin tanke så här när jag precis varit lite nere. Ska leva en stund på den.

Ikväll ska jag springa min tisdagsrunda, i mörkret och kylan, det kommer göra så gott! Springer som bäst när jag har saker att grubbla över.

Önskar dig en bra tisdag!

46

2 Comments

  • Faktiskt lite skönt att även du kan vara nere(jag är det alldeles för ofta) och inte bara visar en perfekt fasad som så många andra bloggare. Jag får supermycket pepp i vardagen av din blogg. Tack för det 🌸

    • Vad härligt o höra! Känns väldigt skönt att kunna dela med sig av dom dagarna med. För mig är det också ett sätt att ta mig ur dom dagarna, genom att berätta om dom. Glad att jag kan göra dig pepp med mina inlägg, det värmer! ☺️ Ha en fin dag!!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam