Tjugo röda tulpaner!

God morgon! Sitter vid bordet och sippar kaffe och äter olivrostat bröd. Ute yr snön kors o tvärs, snöstorm som det ser ut. Så mysigt att sitta här inne och lyssna på min jazzlista och äta frukost kan jag meddela. Hade tänkt mig en söndagspromenad runt Djurgården som vanligt men i det här vädret? Vi får se… Kanske ser det värre ut än vad det är.

Vad äter du till frukost idag? Och var har du för söndagsplaner? Kul att veta!

Tänkte att vi skulle bildfrossa i mina tjugo röda tulpaner som står på mitt soffbord just nu.

Nämde dom i förra inlägget. Har sagt att jag var tveksam till röda tulpaner, fattar inte varför jag var tveksam till det alls. Känns just nu som min absolut favoritfärg på en tulpan… Röda och dom orange/coralfärgade är magiska. Har ett gäng franska sådana i en annan vas, ska visa, helt otroliga!

Men nu njuter vi lite av dessa först. Tjugo svenska tulpaner som breder ut sig. Älskar ju det, när dom börjar hänga!

När jag är och köper tulpaner vet jag aldrig vad jag kommer hem med, finns ju så många olika sorter. Vet inte vad denna heter men gillar hur den slår ut – blir som en skål som i mitten är fint solrosgul <3.

Buketten i en spegelbild.

Sitter alltid längs ett av armstöden när jag ser tv, så står buketten i mitten av bordet stör den mig inte alls.

Båda mina föräldrar är sånna som direkt lyfter bort en bukett om den står på soffbordet eller matbordet, fast man ser den som sitter på andra sidan – är som om dom gör det i ren reflex, den bara måste bort. Stör mig nått otroligt på det haha. Kanske därför jag alltid har så stora buketter på alla bord jag kan…

Håller på med ett inlägg om mina favoritloppisar och även ett om mina bästa loppistips och ett om mina bästa loppisfynd – och under skrivandet så tittade jag igenom några kategorier här på bloggen och insåg att jag under ett års tid, lagt in mer och mer rött i min inredning.

För ett år sedan var det inte alls så här mycket färg här hemma. Tycker det ser så trist ut när jag tittar på bilderna nu haha. Blir mycket gladare av min inredning idag.

Älskar att kuddarna tar upp färgen i tulpanerna, som tar upp lampan i fönstret, den lilla brickan med ansiktet på, ett magasin och ett doftljus. Och mattan men också det varma i korgmaterial och lerkrukor. Älskar också att det finns så många olika röda, blir intressant när man blandar både julrött och röstrött…

Nu ska jag äta upp mina olivrostade mackor sen får vi se om jag beger mig ut i stormen…
Hoppas du får en härlig söndag!

29

1 Comment

Kommentera

Protected by WP Anti Spam