Torsdag & en riktigt go sådan!

Frukost hurrni!! Bästa som finns! Imorse kände jag verkligen våren – kallt ute vilket gjorde att solen var uppe redan redan 8.30 och gav ett härligt ljus in i lägenheten.

Tog våren på orden och slängde ihop en sprakande frukost!

Invigde mina nya franska åttakantiga äggkoppar! Like!

I filmjölken körde jag vanliga granolan från Pauluns – med hasselnötter o dadlar. I toppingväg – mango, frysta svenska eko blåbär, banan och kiwi.

Trots vårljus kunde jag ändå inte hejda mig från att tända några ljus…

Inte alltid jag dukar upp så här mycket, oftast är inte ägg eller blodapelsin med, men älskar dagar då det blir lite festligare och det blir det ju när man serverar allt på olika fat. Ju mer, ju festligare!

Mackorna hade jag avokado på ena och persilja och tomat, på den andra.

Blodapelsin! Så syrlig och smakrik just nu! Serverat på ett fat jag köpte för en femma i förra veckan. Vitt krispigt porslin + mat = ögongodis!

Och kaffe i min absoluta favoritkopp! Så svårt att välja någon annan – i 5 av 7 fall, blir det denna kopp vecka in o vecka ut.

Vad åt du till frukost idag??

En perfekt start på en hemma-jobb-dag framför datorn.

Både kul och ibland trist när jag sitter inne en hel dag och ser solen gå upp och gå ner… Men för det mesta såklart, väldigt härligt att ha möjligheten att vara hemma och se lägenheten bada i sol, istället för att jag sitter på något kontor.

Önskar dig en solig, vårig och go torsdag!

35

4 Comments

  • Fin frukost! Jag älskar att käka smoothie på morgonen, gör den på banan, äpple, frysta ekohallon-och blåbär samt havremjölk och en rejäl bit färsk ingefära. Äter den i skål toppad med mandelsmör och en müsli från Risenta som typ bara innehåller frön och nötter. Och ett kokt ägg till också, och grönt te. Så gott och man blir inte hungrig på många många timmar!

    • Tack! Men gud, det låter som en magisk frukost det också! Dricker du te istället för kaffe? Så engelskt av dig 😉 Är så dålig på att dricka te, men älskar det när jag gör det, men blir som inte att jag tar mig för o göra te framför kaffe. Har du någon favorit på grönt te som du kan tipsa om? Smakar grönt te bäst bland alla tesorter, på morgontimmarna?

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam