Tre nya tavlor i samlingen!

Hej!! Har helgen varit bra? Den kom o den susade förbi rätt fort tycker jag faktiskt haha. Men det där kan ju va så olika från person till person – har helgen vart lång för dig? Älskar den känslan, när tid känns som evighet, fast den är samma hela tiden.

Har inget riktigt syfte med det här inlägget alls, ville mest titta in här. Efteråt ska jag lägga mig i söndagsbadet… Kommer bli så skönt!! Bada in nya veckan hehe 🛁

Tre nya tavlor som tagit plats i samlingen. Älskar den här pelargonen!

Denna är också en favorit. Så fint fönster blomman står i, och så fint med lerkrukans starka färg – vad kan det vara för blomma tro? Ser också lite drömmig ut!

Motivet jag köpte på en marknad i Paris har äntligen fått komma i ram. Så fint att den har pistagegrön botten, krispigt blå och gröna toner. Minns att pistagegrönt seglade upp som en favoritfärg när jag var i Paris, köpte både saker och kläder i den färgen då 💚

Idag tog vi bilen till Kruthuset på Djurgården för fika i solen. Älskar det!! Efter fikat gick vi längs med kanalen, tittade vid fågelskådar-bryggan och sen gick vi kärleksstigen som den heter, en helt galet lummig stig med hav av vitsippor, dignande gröna grenar, med solen ständigt kämpande genom dom täta träden. Så fint o rogivande, allt detta givetvis till det finaste av fågelkvitter 🍃🕊☀️✨🌳💚 Vår!!!

Nu ska jag i badet så du får ha en fin söndagkväll! 🥰

47

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam