Tre olika frukostar

Hej! Här kommer ett inlägg med tre frukostar jag ätit på sista tiden. Tre riktiga godingar. Har några saker som återkommer. Till exempel min röda juice som jag tycker är så god! Men kan inte bara ha den, så oftast blir det ett glas av den vanliga färskpressade apelsinjuicen också. Sen är det ju samma granola varje morgon. Den från Pauluns med hasselnötter och dadlar. Nu kör vi!

Blir hungrig bara jag ser bilden! Skivad avokado på ett sesamknäcke och chilisalt på toppen. Sen mitt favoritknäcke, tror det heter krögarens knäcke. Hårt och super gott med avokado och skivad tomat på! Till det hade jag fil med granola, solroskärnor, banan och gul melon. Kaffe. Apelsinjuice från brämhults. Alltid denna! Och säsongens första clementin.

En annan dag kunde jag inte välja så här fick båda juicerna ta plats. Skippade kaffet denna gång för att dricka det på jobbet i stället. Kan bara dricka en kopp på morgon så ibland får man välja, hemma eller på jobbet. Smörig och god croissant. En persika. Hade en apelsin som började sjunga på sista versen, så fick till tre klyftor. I filmjölken och granolan blev det kiwi, blåbär och hallon. Tror också att jag skivade i någon vindruva… Sist. Rågbröd med ost och olika sorters tomater.

En annan dag åt jag den här röda drömmen. Färgen rött börja dyka upp mer och mer i mitt liv. Den tilltalar mig väldigt mycket. Både i mat och inredning. Granola i filmjölk med pekannötter, kokos, blåbär, hallon och jordgubbar. Kaffe. Den röda juicen. Ett svenskt äpple. Hösten har så mycket gott att bjuda på… En lingongrova med salami, ost, blandsallad och paprika. Gott!

Det var det. Tre olika frukostar som fullkomligt kickstartade min dag. Frukost är väldigt viktigt i mitt liv.

0

Kommentera

Protected by WP Anti Spam