Tulpanens dag

Morsning! Två lediga dagar blev det. Och oj vad jag har vart ledig. Så skönt! Igår, måndag alltså, så var det tulpanens dag och nästan inget ljus in i lägenheten alls.

Kameran fick gå upp på riktigt högt iso för att kunna ta dom här bilderna på min goa frukost som var in le making så att säga…

Efter frukosten begav jag mig ut på stan. Promenerade till Emmaus och gjorde ett mycket fint fynd som jag ska visa i ett annat inlägg.

Efter det gick jag ner mot gamla stan.

Turistade mig i min egen stad. Så fint ju! Man bara rusar på o nästan glömmer att allt det här finns runt knuten….

Christoffers blommor o massa härliga antikaffär. Bortsett från turisterna så finns det ju en massa härliga pärlor här i gamla stan.

Älskar att leta mig bort från folket, till dom folktomma gränderna. Då känns allt mer tillbaka i tiden. Bortsett från all idiotisk grafitti som folk målat på väggarna (!!?????).

Mitt mål var denna butik. Varit här förut o köpt några florakort. Den här gången blev det något helt annat som jag kom hem med. Blev super fint på väggen. Ska visa!

Sen promenerade jag vidare in mot city.

I city uträttade jag massa ärenden, bland annat letade blomvattnare, alltså sånna där glaskulor som man trycker ner i jorden. Hittade efter mycket letande. Och sen slog jag till på en massa annat fint.. Men hade så mycket beslutsångest så glömde helt bort att fota.

Handlade allt jag skulle ha och tog en promenad tillbaka upp på söder i stormen. Så härligt ändå. Inte deppa över lite vind utan möta vädret istället. Försöka njuta lite istället. Kan ju vara så mycket värre tänker jag.

Ville sätta mig ner o ta en fika, efter att kinderna var iskalla. Blev sugen på en bulle o en varm kopp. Så i skanstull blev det ett sista stopp innan hemgång.

Ska fota allt jag köpte vid tillfälle. Blev en hel del fint!

Nu ska här sovas så jag orkar med heldag på formex imorgon.

0

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam