Eminent Inspiration

Måste också denna måndag och sista påsklovs-dagen passa på att tipsa om min Tumblr och format i sig. Det är ju ett sanslöst fint och bra sett att bli inspirerad. På pinterest sparar jag mest inredning och sånt, det som jag inspirerar mig att inreda och hela tiden göra om. På Tumblr blir jag livs-inspirerad. Det är massa fina trädgårdar, middagar på magiska platser, hav, bladväxter, gator, fik, personer, livssituationer, sånt. Så in o titta på min tumblr här och bara insup all grönska och allt fint som finns i världen.

5 svar på “Eminent Inspiration”

  1. Följer dig! Och ditt fina tumblr-flöde.
    Ville bara påpeka att din adress är fel, som du länkat här i bloggen. Ville mest säga det, så att fler kan hitta den och bli inspirerad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Protected by WP Anti Spam