Vårens första krispiga tulpaner

Hoppsan vad en vecka bara försvann haha, har tänkt kväll efter kväll att jag ska blogga men måste ha kommit något emellan varje gång… Haft galet mycket att göra också, med rea i butiken och i fredags kom mina föräldrar så vi har byggt igen lägenheterna, monterat in kylskåp och byggt en massa garderober för förvaring av kläder, städ men också kyl/frys.

Plus att jag har köpt ett stort vitrinskåp som vi hämtat i Täby och kämpat upp till lägenheten. Ska fota o visa. Det är brunt idag men det ska bli vitt och även byggas till lite på det, så att det får en annan ”look.

Men ja, tisdag, ny vecka och vecka 4 på året! Har köpt en ny kalender med årets alla datum så nu är jag redo att proppa den full med spännande saker. Ser framemot att få skriva in Gotland, några dagar i Paris och en massa annat härligt.

En liten enkel men ack så god frukost blev det idag! Knäcke med paprika och gurka – barnsligt enkelt o gott!

Den gröna skålen köpte jag uppe i en by på Mallorca som heter Valldemossa. Ångrar att jag inte köpte minst sex stycken, köpte två gröna och en röd – men den röda hade jag med mig på en annan resa och lyckades tappa bort. Dom är så fina att jag gärna hade haft flera. Kanske åker jag tillbaka nångång, då ska jag slå till!

I buketten på bordet just nu, har jag riddarsporrar och franska tulpaner. Älskar dom franska tulpanerna. Dyra men känns så lyxiga på något vis. Dock passar dom inte helt optimalt i den här vasen, för dom vill gärna börja hänga, så nu hänger dom och tar över hela bordet snart haha…

Vanliga svenska tulpaner går det också! Köper två buntar och mixar, blir väldigt fint i min nya fina glasvas. Tycker om tulpanerna som bäst när dom vuxit till sig och börjar dra åt lite olika håll – då blir det så här spretigt o härligt!

Nu ska jag gå och lägga mig – imorgon ska jag på förmiddagen handla blommor till butiken, fortsätta att plocka bort rean och göra ny utställning i butikens första rum och preppa inför kvällsevent med Midnatt – från 16.00 till 19.00 är det 15% på allt från midnatt, det här gör vi för att fira dom nya färgerna Rubra och London! Blir skoj! Bor du inte i Stockholm gäller erbjudandet från 16.00-00.00 på hemsidan.

God natt.

26

2 Comments

  • Ditt bord är fantastiskt! Vart hittade du den? ? Har varit på jakt länge efter ett liknande.

    • Tack så mycket!! Hittade det på auktion på nätet. Titta efter allmoge, snickarbänk etc på dessa sidor 🙂

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam