Veckans kanske godaste…

O jisses vad jag är trött i ögonen nu… I natt sover jag sista natten i min säng på ett bra tag, åker nämligen till Mallorca på lördag (bor på hotell imorgon kväll) och kommer hem igen 31 maj. Ska bli så härligt!! Har inte riktigt förstått att jag ska resa än, men det kommer… Har inte varit utanför Sverige sedan hösten 2016 – så det här blir trevligt.

Aldrig varit på Mallorca så ska bli fint att få upptäcka den delen av Spanien. Men mer om detta när jag landat där nere.

Nu till en smarrig frukost som jag åt häromdagen. Btw så pepp på frukostarna jag ska äta på Mallis – kommer frossa i frukt!!

Hade dagen innan plockat in lite häggkvistar som gav hela lägenheten massa doft.

Frukosten kan vara en av de godaste jag ätit på länge!! Säger jag nästan alltid haha, men kanske veckans godaste kommer detta att bli. Får se vad jag hittar på Mallis-frukostar, kanske söndagens frukost blir den godaste! Återkommer i frågan…

Nu ska jag sova. Imorgon väntar en hel jobbdag, sen åker vi till hotellet på kvällen och sover där för att flyga vid 11 på lördag.
Hoppas du haft en fin torsdag! Jag har haft en väldigt bra sådan faktiskt. Berättar mer imorgon om det…

2

2 Comments

  • men åh, härligt med en resa! ser fram emot att se mer från mallorca sen. ha det fint!

    • Tack! Ska bli så härligt. Ser framemot o leva på frukost i 10 dagar haha, o lite annat också kanske men mest frukt!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam