Veckans skörd

Alexandra är just nu i Barcelona på hotellet ”Soho House Barcelona” och exakt allt är så drömmigt att jag smäller av. Hotellrummen och madrasserna och solskydden vid poolen… Rött rött rött <3
In på hennes instagram för mer bilder o stories.

BAGGU gör dom finaste påsarna med tryck du kan hitta. Har en sådan fast i grön/vit randigt och den har blivit min väska dom senaste dagarna. Funkar att ha till jobbet med dator o allt vad det är, eller om du ska handla mat eller till stranden. Har inte sett att dom haft så många fina tryck förens nu och tror jag ska beställa denna och en rödrandig till Mallorca-resan på lördag. In om kika här om du vill.

Hittade ett fint bageri i Brooklyn, New York. Hit vill jag gå nästa gång jag besöker New York.
Vill hitta dom här mysiga pärlorna där storstaden inte gör sig påmind… Fler fina bilder finns på bageriets instagram.

Kan vara för att jag har en monstera som vill ha en sån kruka – men visst var denna bild härlig?! Allt Jules Villbrandt lägger upp är magi! Har tipsat förut och gör det igen.

Musik som jag lyssnat på senaste veckan är Bazzi. Hela senaste albumet är bra från topp till botten.

Så fin bild av Clara Åsman hittade jag för en timme sedan! Man slås ju av hur fantastiskt det vore om vi fick ha sommar från 13 maj och framåt. Hela denna vecka har det varit sommar och ser faktiskt ut som hela kommande vecka blir lika fin – så jag vågar tänka den tanken <3

På Tambur har vi som alltid någon nyhet varje vecka. Denna gula goding var en av veckans nyheter.

Det var denna veckans skörd. Mycket fin vecka! Utomhus har det blivit helt grönt, hela instagram har svämmat över av fina somriga bilder från hela Sverige, vädret har varit magiskt och jag har njutit av massa frukostar på balkongen. Första sommarveckan av många vi har framför oss.

3

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam