Veckans skörd

Onsdag. Började på det här inlägget i lördags men solen, bad, middagar på klippor kom emellan. Men nu är det onsdag, regnar lite utanför butiken. Stänger om en halvtimma så nu jag köra en veckans skörd för det var ett tag sedan.

Gör den på lite annat vis denna gång, inte så mycket text om varje bild, mer ett inlägg med hopkok av fina bilder jag hittat dom senaste veckorna. Temat är sommar, så mycket fina bilder som florerar i mitt flöde på instagram just nu – sitter man inne o jobbar en dag, är det iallafall för mig en fröjd varje gång jag går igenom flödet o ser kvällsdopp, trädgårdar, jordgubbsplock, persikor och sommarblommor…

Så nu tar vi o njuter lite!

Obeskrivligt fin vallmobild. Vill ha som ett print på väggen. Bild från Anna.

Så fint nötta bord hos Laura & Nora.

Kvällsdopp kombinerat med att tvätta hårt – så galet mycket barndomsminnen över det! Tack för magisk bild Amanda.

Buketten, vita porslinsvasen, fönster och tonerna i bilden. Sommar i en bild.

Hittade ett varumärke med dom finaste linnetygerna i galet fina färger. Måste försöka köpa in till butiken!

Ända rätta sättet att handla på om du frågar mig. Nätkasse säljer jag i butiken för 99 pix, finns i flera färger <3 Bild från s hellsten.

Maskrosor är ju så fina. Undra om dom inte är ännu finare när dom blommat över… Small av lite när jag såg den här buketten. Ett somrigt dike i en glasvas. Så klart är det Peter med kontot @podegaard. Alltid finaste arrangemangen.

Så här vill jag att man ska se mig från juni till september – med huvudet under vattenytan, lyssnandes på tystnade under ytan. Älskade sommar alltså, varje år, lika övervältande fint alltihop. Tror vi har vintern att tacka för alla fina känslor vi känner om sommaren… Tror du inte? Tack för bilden Annie.

Svenska jordgubbar har dykt upp i butiken. Dom bästa! Lisa som alltid lägger upp fina bilder. Följ!

Blåklint och vallmo, att dom två blommorna ihop är ju bästa kombo!! Fin bild av Magdalena.

Sist ut vill jag tipsa om min systers instagramkonto! Där får man följa min goding till systerson Reidar! In o titta på @lioowa.

Det var det. Nu ska jag snart stänga butiken, cykla hem och äntligen!!!!!! sätta igång att måla mitt kök! Fotar imorgon o visar i ett inägg om någon dag eller så. Hoppas du får en fin onsdagskväll!

5

2 Comments

  • Hei
    For en nydelig blogg?Ble tipset om deg gjennom Rum hemma. Fantastiske, stemningsfulle bilder med gode tekster. Gleder meg til å følge deg. God sommer ?

    • Hej! Nej vad kul att du hittade hit den vägen. Tack så mycket! 🙂 Fin sommar till dig med <3

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam