Veckans skörd

Kom till Stockholm och började direkt ta tag i jobb så kameran har blivit liggande i några dagar, så i brist på bilder kör vi årets första ”veckans skörd”. Har sparat ner en hel del fint under veckorna som gått – hoppas kunna inspirera lite denna onsdagskväll.

The Apartment i Köpenhamn är ju magiskt, det är sen gammalt – men nu kan du också boka in dig på våningsplanet ovanför själva showroomet. Och denna våning är inredd exakt lika fint som det övriga. Dröm att boka en eller två nätter här!

Jag och brasan ska till helgen planera vårens resa till Paris. Är så taggad!! Paris och Frankrike är ju en stor inspirationskälla till mig. Köket jag håller på skapa ska ju andas franskt/lant/paris-kök. Och inspireras massor till butiken från olika butiker och hem i och kring Paris. Så ska bli så mäktigt att äntligen få besöka den stad jag drömmer så mycket om. Bild från ”See My Paris”.

Den här bilden visar lite min januari-känsla. Vill ha det rent o städat, mycket grönt, ljust, citrongult, ett starkt vårljus in (kan vi ju glömma i januari men…) – men man vill ju att det ska kännas väldigt mycket vår. Typ krispigt, kan man säga så. Är det nån som fattar då. haha. Krispet i tulpaner, typ så vill man ha det i varje vrå! Bild härifrån.

Blodapelsinerna är här också till min stora glädje! Ska köpa ett nät ekologiska imorgon från grannen. Bild härifrån.

Älskar allt i det här badrummet. Skulle kanske inte våga gula väggar men så sjukt fint!

Instagramkontot McGrath II ger mig massor av inspiration. Går ofta in och frossar i flödet, långt ner – hittar nån bukett, lampa eller stol att sukta efter. Bra ställe att söka inspiration innan man ger sig ut på en loppisrunda. Mycket korg/rotting och detaljer i färg, precis som jag älskar att inreda. Och faktum är att just det hittar man bäst på loppis. Väldigt svårt att få en fin mix om av saker om man bara köper nytt.

Inspiration till mitt stora vitrinskåp som jag får den 20 januari. Idag är det brunt men jag ska måla hela skåpet i någon fin färg. Funderar på om det ska bli vitt på utsidan men kanske någon varmare nyans på insidan. Eller om både utsida och insida ska vara i nån nyans av vitt, alltså inte kritvit… Får se. Ska bli kul när det är klart, ser inte så mycket framemot slipning, grundfärg, torktider osv. hehe. Bild härifrån. 

Sist ut. Ett trärent runt bord, hur fint!? Skulle ju bli väldigt fint i mitt vardagsrum, istället för mig runda bord i marmor… Ska leta på loppis! Bild härifrån.

Det var det. Nu ska jag lägga benen på soffan och slå igång en serie. Ha en härlig kväll!

28

2 Comments

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam