Veckans skörd

Senaste veckorna har mitt flöde på Instagram och Pinterest fullkomligt kryllat av magisk inspiration. Har pinnat så mycket på Pinterest och sparat ner minst lika mycket på Instagram. Kanske är det inte mängden bilder som ökat, utan min mottaglighet för allt fint, som just nu är enorm. Nytt år, allt framför oss och en längtan efter minsta lilla vårtecken, gör att tar åt mig allt – citroner i mängder på ett fat, en spretig grön bukett, allt som är gult och lerkrukor med fina växter i…

Har gjort ett urval av allt från min sparade mapp på instagram, så vi kör en fullproppad veckans skörd!

Vi börjar med La Belle Vue – önskar så att jag får boka in mig här någon dag. Älskar allt i den här bilden!

Lerkrukor med gröna härliga växter och gärna på ett sidobord så här. Så snyggt! Är det orkidéer tro? Jag avskyr orkidéer vanligtvis, men så här i grupp var det ju galet fint! Bild står Robin Lucas för.

Babes in boyland delade den här bilden en fredag, älskar den gula färgen mot alla bruna möbler. Så fin kombo!

Ge mig alla kannorna och bordet tack!! Är det ens lagligt med så här mycket fint i en o samma bild? John Derian säger jag bara…

Fabriken Furillen får mig alltid längta som en tok till ön.

Blåa anemoner och hängiga papegojtulpaner exakt vad jag kan tänka mig på soffbordet eller i hallen. Louise inspirerar som alltid.

Hanna Stefansson var i Vietnam och la upp den här härliga poolbilden – fick mig att längta till pooldagar med frukt, bok, podd, paus för lunch och sen frukt, bok, podd och bad igen. Måste boka in en solresa, var på Mallorca i maj förra året, det var magiskt.

Anne-Sophie har renoverat sin lägenhet en tid och nu börjar den bli klar. Älskar alla stories och bilder hon delar med sig. Hela lägenheten ser ut att bli magisk. En färgkaramell helt igenom. Slås också av hur mycket hon måste gilla att måla, för det är olika färger i skåp, väggar, tak o lister mest överallt haha. Jag tycker det är så tråkigt att måla, drar alltid på allt målande. Mitt köksfönster har jag målat en gång, det ska målas två – målade första laget för fler månader sedan haha. Får se när jag slutför…

Ingen har väll missat John Derians magiska hem. Gillar färgskalan, vad av möbler, mönster och blommor massor!

Den här bilden fick mig att vilja ha hund direkt haha! Har planer på att köpa en hund under våren, vet inte vilken sort ännu, håller på luska lite i vilken ras som kan passa mig bäst – men hur söta är inte dom här godingarna. Robin Lucas står för bilden.

Snö i Paris <3. Bild från inspirerande kontot Seemyparis.

Varm soppa med ostmacka att doppa i, ute i snön – exakt sånt jag gillar att göra en vintersöndag som denna. Idag har jag andra planer men tror jag ska prata ihop med med min syster och se till att vi åker utanför stan nästa helg med just det. Bild från Linnea.

Juice i glaskannor i kylen är ju mycket härligare än förpackningen dom kommer i. Sånt enkelt som skapar lite vardagslyx, helt rätt om du frågar mig. Jag häller upp blåbär och sånt jag har till mina frukostar i olika små skålar i kylen, blir ju mycket härligare då ju. Bild från Buvette i Paris.

Det var vad jag inspirerats av dom senaste dagarna. Känner mig full av inspiration och vårpepp. Har massa idéer om hur jag vill ändra om i lägenheten, köpa några nya växter, hämta ner en massa lerkrukor från vinden o plantera i och så klart göra spretiga buketter i hela lägenheten.

Har hittat en massa härligt på Pinterest också, så kommer med ett sånt inspirationsinlägg i dagarna.
Nu ska jag diska frukosten och sedan gå ut i snön som yr utanför fönstret, för en söndagspromenad. Ha en härlig söndag!

28

4 Comments

  • Hundar ❤️ Vill också ha en, vill alltid ha hund, men har ett jobb som inte tillåter det. Om jag kunde ha med mig vovven på dagarna hade jag inte tvekat en sekund!
    Får nöja mig med mammas hund, så länge i alla fall.

    • Ja dom är as härliga! Jag har haft en labratin tidigare som gick bort förra året, men han var ju rätt stor för att bo i lägenhet så han fick vara hos mina föräldrar istället… Men nu är jag så sugen på en mellan variant, en lagom stor hund för lägenhet och som passar livet i stan. Han kommer kunna vara med mig i butiken på dagarna så det problemet är löst – för min del är det mer att tiden måste vara rätt. Jag har så mycket på agendan varje dag och är alltid i sista stund till öppning i butiken osv haha. Så måste vara redo så att jag kan ge hunden fullt fokus med valpkurs o allt vad det innebär. Men så pepp så kommer nog att bli under sen våren/sommaren skulle jag tro. Måste också hitta rätt ras… Inte helt lätt. Ha en härlig söndag! 🙂

  • Älskar din blogg! Men det gör mig bekymrad att du planerar flygresa, vi måste göra allt vi kan för att rädda vårt klimat och miljö och flyg är en otrolig påfrestning för klimatet. Kanske ta ett tåg till något härligt ställe?

    • Vad glad jag blir att du gör det! <3. Skulle mer än gärna åka tåg varsomhelst, är flygrädd så hatar att sätta mig på ett plan. Och håller helt med dig att vi måste flyga mindre, dock kan jag inte säga att jag är i den kategorin som flugit mycket. Jag har tagit planet till 8 platser på mina 24 år. Det är mindre än en resa per år. Får krupp o blir smått rädd när jag ser hur vissa influenser flyger hit o dit för en helg där, några dagar där, ett möte där, en vecka på Bali för några dagar i Köpenhamn o sen en helg i London osv. Där känner jag precis som du. Ta tåget! Det är influenserna som måste skärpa sig och inte vi "vanligt" folk som knappt för en resa per år. Ha en härlig söndag! 🙂

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam