Veckans skörd

Oh! Det var så länge sedan jag gjorde en veckans skörd att det nu är dags. Suger åt mig inspiration från massa olika håll, kan vara ett material på en tröja ihop med en färg jag gillar, en bild som fångat livet i all sin enkelhet, vardagsstök, saker som är fina i sin natur, och som vanligt mycket inspiration från Italien och Frankrike.

Livet i all sin enkelhet – man skär melon o solkatter har letat sig in på väggen. Den här bilden skulle kunna vara sjukt oinspirerade om det hade legat en neonrosa plastskärbräda där och kniven i med limegrönt skaft… Följer massvis av konton som delar sånna här inspirerande ”livsstils-bilder”. Jag vill att allt i mitt liv ska vara fint, och alla saker jag äger ska vara bra material – ingen plast i neonfärger.

Drömmigt dukat på blårutig duk, hemma hos Josephine.

Så fina ljus hos Maison Empereur.

Fint köksstök hemma hos Irene.

Fin mix hemma hos Liselotte.

Gotland och Furillen i det där finaste kvälljuset som är just där. Varje kväll i två veckors tid, i somras, hade vi dessa solnedgångar i Rute Lilla Valle där vi hyrt hus nu i flera år.

Fint för ögat, gott för sinnena. Bild från About Lucien.

Syrenens tid <3 Har inte sparat ner någon annans syrenbild ännu, så får spara ner min egen haha. Självgod hehe. Men tycker inte att det kommit upp så många syrenbilder än… Ge mig mer tack på förhand.

Alltid rätt feeling inne hos kontot Casa Mansur. Följ!

Gott och fint! Letar efter liknande sånna här assietter på loppis nu. Bild från Katie.

Drömbäddningen!! Rödrandiga kuddar i bakkant och resten ljusgult. Så sjukt fint!!! Bild också från Katie.

Återkommande i varje veckans skörd, hotellet i södra Italien, Masseria Moroseta – galet fin vy! Screenshotade en liknande story som jag har satt som bakgrundsbild på min iPhone. Så fint! Bild från Sarahs besök.

Har hittat bigarråer hos grannen på söder, äntligen! Så gott! Denna bild är från grymma Giorgia som också återkommer i mina veckans skördar. Alltid inspirerande och allt ser så gott ut!

Har hittat den enda stickade tröjan jag behöver ha i min garderob. Vill ha alla färgerna. Ska börja samla. Varumärket Paloma Wool är total magi – deras färgskalor är helt i linje med mina, så jag bara suktar efter rubbet o inspireras till tusen av bilderna dom delar, hur dom mixar färger osv. In o njut!

Vi stannar där, med det bästa! Det var en liten veckans skörd.

Imorgon är det fredag och helgen börjar smyga sig på. Känner mig lite dagvild, trodde ett tag idag, att det var lördag och att jag imorgon söndag skulle till djurgården o möta upp en vän för fika – men icke, det är ju bara torsdag haha. Nu ska jag sen en film. Trevlig kväll!

20

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam