Veckans skörd

Var så länge sedan jag samlade andras bilder som inspirerat mig, så jag tyckte att nu var det minsann dags för just det. Finns ju så mycket som inspirerar, alltid är det olika vad som får en att känna nått. Vi kikar!

Linda och hennes bildspråk tilltalar alltid mig! Tycker hon skapar bilder som ingen annan med så mycket naturligt ljus, stämning och liv som det bara går.
Ett konto som alltid också inspirerar mig. Den här typen av bilder är super att ha med på loppis, finns ju massvis av böcker med fina omslag, diverse glasprylar som kan agera vaser eller bara stå på en bok för att den var fin. Gamma gäller fat eller liknande. Lätt att stirra sig blind ibland allt vitt som är samlat i en hög på loppis, men mitt ibland allt kan den finaste skålen, fatet eller skulturen stå. Ett udda fat att lägga tändstickor på finns solklart på loppis.
Så enkel och fin dukning av Julie här. Inspiration till Nyårsdukningen, vinglas på fot med spretiga olivkvistar istället för glitter och så vitt o krispigt.
Helt otroligt fint kakel i det här badrummet. Bild från inspirerande House and Garden UK.
Vid det här skrivbordet skulle jag gärna sitta och skriva det här inlägget. Så fint alltihop exakt överallt. Mixen av röda toner och mönster mot det vita och den ljusgröna. Bild från Casa.
Jul i Paris! Åh vad jag längtar tillbaka nu… Nästan varje dag kommer det över mig, tacksamheten att jag fått uppleva Paris i år, men också längtan. 2020 ska jag boka in både Paris och en första resa till London. Bild från Pariskontot här.
Så mysigt badrum med egen trapp. Älskar när man byggt in badkaret med trä på sidorna, hade jag inte haft det jag har idag, hade jag inte tvekat att göra exakt samma.
Inte en gnutta jul i den här bilden, men så fin blåkulör. Vasen på fot med min favoritblomma i, så fint! Sånna här bilder vill man se i januari, när all jul är ute och det är dags att göra vår. Bild härifrån.

22

1 Comment

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam