Veckans skörd

Förra veckan blev det ingen veckans skörd så idag blir det en fullspäckad.
Har nämligen ramlat över så mycket fint som jag vill dela, så nu kör vi tycker jag.

Igår sprang jag på Robin Lucas, ett konto på instagram med helt galet fina blomuppsättningar. Ge mig rubbet!

Ingen nyhet att jag gillar allt som Atelier September gör – min dröm är ju att Tambur ska växa med ett fik i samma anda.
Såg det här glaset med iste på deras instagram och blev så sugen! Vårvärmen har kommit o då blir allt läskande ett måste!

Har hittat så väldigt mycket fint på instagram förstår du, så här kommer ett annat tips. Peter Ødegaards instagram… oj oj vad härliga stämningsfulla bilder, fina miljöer och även här mycket buketter att inspireras av. Han verkar gilla rött som jag också.

Bjuder på den här buketten från Peters instagram. Både vas i glas på fot och buketten måste inhandlas känner jag!

Laura och Nora som har kontot _designtales bjöd i veckan på den här bilden.
Då slog det mig, vilket jag också senare i veckan fick uppleva, jo nämligen att kvällssolen har återvänt!!
Den där varma och orangefärgade… Blev glad av att se den här bilden i flödet.

Porslinet Spruzzi har jag tyckt om sedan länge och nu har vi äntligen det på Tambur.
Den här kannan ska inhandlas när mitt kök är klart. Den kommer passa väldigt bra in i färgerna som kommer vara i köket.

Sist ut är den här bilden från Jules Villbrandt vardagsrum skulle jag tro. Önskar för en stund att jag hade plats med ett till medicinskåp, då hade jag också haft det i vardagsrummet med massa små krukväxter ovanpå – hur fint är det inte liksom?

Den här veckan har varit mycket vår. Vår i luften, vår i sociala medier och det speglar av sig i veckans skörd – mycket blommor, färg och växter, känns som det är vad allt handlar om nu och det är ju bara för härligt tycker jag! Nu ska vi stanna upp och njuta av det pyttelilla.

Idag gick jag söndagspromenaden runt djurgården och andades in och kände doft av torrt gräs, doft av alger vid havet och den där doften av blöt sand som finns på badstranden, nån mix av vatten, sten och vass tror jag… Hur som helst så njöt jag av alla andetag o blev så pepp!

3

Kommentera

Protected by WP Anti Spam