Veckans skörd

I söndags hade jag fullt upp med att vara ledigt, carpa sol och allt va det var. Så veckans skörd hanns inte med. Men nu ska vi ta en titt på vad jag fastnade för under första veckan i maj…

Mycket vår i flödet, livet och ute nu – så även denna vecka. Emma la upp denna trädgårdbukett på sitt instagram, sådär brokig och fin som en trädgårdsbukett ska vara. Också en sån fin mix av blommor man kan få i sin bukett, om man tar den från trädgården.

Den här bilden skulle jag vilja göra tavla av! Fullkomligt älskar ALLA bilder av vallmo. Färgerna och skuggorna som blir i bladen o allt… Otröttligt gillar jag alla bilder jag ser med vallmo, ge mig mer o mer bara! Bilden är från grymma Louise som alltid har det fint hos sig. Följ!

Nu lämnar vi blommorna. Gillar den här outfiten väldigt mycket. Tycker det är så skönt att ha bekväma och slappa kläder på mig. Har inte ett enda plagg i garderoben som är för tajt om benen eller magen eller nått sånt – skänkt bort allt sånt! Bara bekvämt ska det vara. Och det är nästan finare så på också tycker jag.

Häromdagen köpte jag pyjamasbyxor som jag har som byxor, ursnygga och hur sköna som helst!
Gillar hur skjortan sitter på den här bilden. Hela outfiten ser bara urskön ut!

När jag klär mig brukar jag tänka så här: upp till kanske skjorta, kofta, tröja som hänger/fladdar (som på bilden), då kör jag alltid lite smalare/tajtare ner till eller tvärt om – vidare, större byxor, kanske tajtare t-shirt eller tröja. Sen är har jag bara converse och van – funkar alltid!!

Hittade den här skjortan med print på hos Weekday. Gillar den! Finns med fiskar också.

Post Malone har släppt nytt album! Bästa överraskningen!! In o lyssna här.

Det var det. En härlig vecka var det, också den veckan våren tog fart på riktigt. Denna vecka tog ju sommaren fart känns det som, får se om det håller i sig maj ut – vore det inte magiskt om vi fick en härlig försommarmånad och pangsommar juni, juli och augusti? Det är vi ju värd tänker jag…

5

Kommentera

Protected by WP Anti Spam