Veckans skörd!

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Varför ska inte jag också haka på trenden att summera och samla sånt jag sett, tyckt om och vill tipsa om, i ett inlägg.

Tänker att denna summering inte alltid handlar om köptips och habegär, utan att det kan vara lite högt o lågt här. Lite vad som hänt under veckan varvat med härliga saker jag upplevt och sett i sociala medier + så klart ha-begären o sånt som är givet i en summering.

Kallar den Veckans skörd.

Vi kör så får vi se vart det tar vägen helt enkelt – men en sak är klar, det kommer en summering i någon form varje söndag från nu.

Vill tipsa om Lisa Jacobssons konto på instagram som jag följt länge nu. Så fina bilder med en super fin känsla i – som jag tycker förtjänar mer följare, likes och uppskattning. Så avis på alla Köpenhamnsbilder och sen finns mycket annat fint att njuta av. In och följ här!

Scrollade förbi den här bilden av Louise @mortilmernee på instagram – och blev återigen väldigt sugen att måla min hall ljusblå. Var inne på det när jag flyttade in i höstas, men vågade inte. Nu är jag galet sugen! Så ska rota fram min provburk som jag köpte då, och testa på nytt igen.

Sist på bollen. Men var inne i en tidningsbutik i veckan och slog till på senaste numret av The Way We Play med rött omslag så klart. Och även om den tidningen riktar sig kanske mer åt tjejer måste jag säga att dom där Small Talks:en är väldigt trevliga att läsa och bläddra sig igenom. Så mitt tips är att köpa senaste numret och sen klicka hem numren före det. Där du tillexempel får se den här drömmiga bilden i tryck. Alltid gillat den – så mycket i den som jag tycker om.

Ett låttips som spelats mycket den här veckan är LOVA – You Me And The Silence.

Väldigt många har frågat på instagram vart mina randiga lakan kommer ifrån – och svaret har varit Hm Home. Men dom har sedan länge inte gått att få tag på där. Så blev väldigt glad när jag såg det här påslakan setet. Det har lite tätare ränder men är faktiskt ännu finare än det jag har. Finns bara några få storlekar kvar, så passa på. Nu i 48 timmar får du också 15% rabatt.

Avslutar söndagen med att köpa mig min första spis. Vuxenpoäng! Mycket pengar, men tänk vad man spenderar tid vid spisen alltså. Det blev inte den du ser på bilden, men nästan. Det blev denna. En Smeg med induktion – fristående från det övriga köket och stående mot min kaklade vägg. Kommer bli väldigt fint tror jag.

Ja det var en första veckans skörd, weekly mix, vackrast just nu – kärt barn har många namn! Hoppas du gillade det!

6

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam