Alcro på besök hos mig!

Hej!! Äntligen kan jag titta in här – mitt tangentbord på datorn har börjat strula, så det fungerar jättebra en hel dag, för att sedan morgonen efter inte alls fungera – så hela dagen idag har jag försökt få igång det, nu äntligen lyckades jag!!

Måste ju visa er bilderna från när Jill och Lina var på besök hos mig för ett litet hemma hos, allt för Alcros räkning.

Så kul att se ens hem ur någon annans kamera. Jag hade ju precis målat om vardagsrum och sovrum, så det var extra kul att se hur den nya färgen såg ut i kameran. Tyckte den här bilden blev väldigt fin. Här ser man bra hur färgen verkligen ser ut.

Ett glatt porträtt på mig, det är inte varje dag ni får det haha.

Tyckte det va så häftigt o se hur tavlorna ramades in mycket bättre med den nya väggfärgen, än tidigare. Så galet nöjd! Älskar att det blivit mer värme, mer omslutande och mer mysigt här hemma.

Se alla bilder här och läs det lilla hemma hos reportaget med mig om du har lust. Nu ska jag ringa grannrestaurangen o beställa en halloumiburgare som jag gör varje lördag – perfekt början på min helg, för den börjar ju nu och varar fram till tisdag. Och sen blir det några avsnitt av en serie i soffan innan sängen – behöver massa sömn efter den här veckans två löpturer och flera träningspass…

Önskar dig en fin helg! Så tittar jag in redan imorgon, hoppas jag får igång tangentbordet då med hehe.

55

9 Comments

 • Fin blogg! Ny här, varifrån är stjärnan i taket? Funderar på att tillverka en, hoppas hitta en fördigproducerad så jag slipper.. ?

  • Tack! Va kul att du hittat hit 🙂 Haha, ja det lär va lite pilligt o göra en sån här… Min är från Byggfabriken men säljs bara till jul då det är tänkt som julstjärna… Men ja har min året om för jag älskar den!

  • De finns på artilleriet också. I lite olika färger. Men förlagan ska tydligen vara tysk och tillverkas i något slags kooperativ liknande Iris Hantverk. Är fint att stötta om man hittar just det märket. Vet att Frida på Trendenser skrev om detta.

   • Underbart ju! Håller helt med, hade gärna vetat det kopperativet… Tack för upplysningen. Ha en härlig söndag!

 • Oj vilket fint repotage om dig och ditt inspirerande hem 🙂 Vackra bilder på vacker miljö!

  • Tack va glad jag blir!! 😀 Mitt första hemma-hos så lite nervigt var det allt. Men Jill o Lina är super härliga o duktiga, så det blev ett fint resultat. Ha en go söndag!

 • Herrnutstjärnor kallas de visst och ingick i matematikundevisningen för barn i Tyskland.. kul! Hittade en mall, återkommer om det blir nåt resultat.. ?

 • Så fint och inspirerande hos dig! Älskar allt särskilt tavelväggen. Måste få fråga vart affischen i hallen med blomman och duvan kommer ifrån? Så fin, så hoppas den finns att köpa någonstans ?

 • Hej! Vart är dina matsalstolar ifrån?! Väldigt lika Ton 14 men SÅ fint med mörkare rotting!!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam