Bad på Fågelöudde

God kväll! Sitter vid datorn med tända ljus och har jobbat lite med Tamburs sida. Fixat olika produktbilder och sånt fix! Finns alltid något att ta tag i och göra till det bättre. Idag finns en liten intervju med tjejerna bakom Navet uppe på sidan. In och läs här.

I morgon är har jag helt ledigt, så då lutar det åt bad på Fågelöudde, om vädret tillåter. Brukar ha oturen att få dåligt väder när jag är ledigt…

Den här snyggingen ska givetvis med och vi ska smaska kexchoklad och hoppa från bryggan.

Fågelöudde ligger ute på Lidingö. Här har vi badat varje sommar så länge jag kan minnas.

Stenkast från badet fanns nämligen min pappas jobb under vår uppväxt. Så mycket minnen här. Känns lite fint och tryggt att vara på en plats som jag känner igen från barndommen, nu när jag bor här. Blir att jag känner mig extra rotad här på något vis.

Sist vi var ute på Lidingö skulle min syster fota ett samarbete med Babyshop. Reidar pausade med yoga.

Perfekta bryggor här ute. Älskar ju att dyka från bryggan ner i vattnet, lätt skönaste första doppet.

Med mig på stranden har jag alltid numer, min stråväska från Palma. Rymmer det mesta som man kan tänkas vilja ha på stranden.

Utsikten från filten. Håller tummarna för sol imorgon! Längtar hit. Vill bada, sola och dricka termoskaffe…
Nu ska jag slå ihop datorn och sova. Fin helg pårej!

3

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam