Dagen i bilder

_MG_0020-3

 

Fullt ös är det just nu. Ska bli härligt med helg och lite vila.

Jobbat i två dagar med att förnya Tamburs hemsida så har inte hittat tid att titta in här under dagtid, så ni får vänja er vid kvällsinlägg, men det positiva med det är ju att det finns nått att läsa på morgonen…

 

Då jag inte jobbat så har jag också börjat träna med en personlig tränare. Kommer inte iväg till gymmet om jag inte har nått bokat och nån som pushar mig. Så det passar mig super! Men jisses vad träningsverk jag har nu…

 

_MG_0023-5

 

Men nog om det. Till morgonen idag. Vakande med regnet smattrande mot fönsterbläcket, lite små mysigt.

 

_MG_0029-2

 

Men föredrar sol och värme, det tror jag min fikonträd också föredrar. Så glad att det kommer nya blad – ett kvitto på att det trivs hyfsat.

 

_MG_0032 kopia-2

 

Det var lite mörkt nästan, ni vet som det blir när det är mulet ute. Så jag tände lite ljus.

 

_MG_0035 kopia

 

I köksfönstret har en ensam pion fått ta plats. Så fina. Först ser dem inte ut för så mycket men ge dem en vecka eller två så är blommande och hur fina som helst.

Efter frukost med ljus så tog jag på mig regnrocken och hoppade på cykeln.

2

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam