Den ultimata dagen

IMG_6235

 

Rosendal som är en storfavorit. Var där igen för ett par dagar sedan med min bror och Reidar då vi var barnvakt åt honom. Så härligt att promenera ut dit och sippa i sig all vårkänsla.

 

IMG_6255

 

Det är så skönt att se det växa och se allt grönt. Då får man hopp.

 

IMG_6252

 

Dock väldigt lätt att gå bananas bland allt fint som finns. Men jag sansade mig faktiskt… Nästa gång går det väll inte…

 

IMG_6249

 

Gick omkring och fick inspiration, läste om alla en del växter och hittade några jag kände igen och några jag aldrig hört talas om. Det som är så kul med växter och blommor. Det kommer alltid nått nytt.

 

IMG_6245

 

Kolla så fint. Ett väldigt instagram-vänligt besöksmål vill jag lova.

 

IMG_6244

 

Anemoner i enkla glasvaser, fint, enkelt och alldeles utmärkt!

 

IMG_6243

 

Sen fikade vi i det yttersta växthuset. Alla satt i växthuset närmast fiket men vi gick till det yttersta växthuset där det var lugnt.

Iallafall en stund. Sen hittade alla tid också… Men vi fick en bra stund i lugn och ro.

 

IMG_6238

 

Blev goda mackor och lite fika. Älskar att fika ute. Har till och med ett eget konto med pengar avsatta för just fika. Så viktigt att jag får ha det i mitt liv.

 

_MG_0034

 

Vad kom jag hem med då. Jo två fin fina pelargonsticklingar som snart ska få större kruka, ny jord och förhoppningsvis trivas väldigt bra hemma på Gullmars.

 

Den till vänster är en Dr Westerlund, (går inte att ha för många av), den högra heter Brunswick och doftar cederträ. Pelargoner med små blad är min favorit.

 

En toppendag blev det verkligen. Fika. Lek. Och nya blommor, inget mer kan man begära. Dagen därpå var vi också barnvakt, då blev det polismuseet och fika uppe i Kaknästornet, kan meddela att det var en nöjd kille efter den helgen!

1

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam