Drömmer lite om solrosor…

Onsdag och lite throwback till solrosor i min blåa hall. Älskar den kombinationen av orange/gula solrosor och det blåa. Vet inte vad det är med den kombon, känns inte alls svenska flaggan med gult och blått – jag älskar det!

Imorgon ska jag åka och köpa våriga blommor och fylla vasen både i hallen och vardagsrummet.

Så pepp på vad som kan finnas hos handlarna… Har ingen aning faktiskt. Vad finns det för blommor i januari? Solrosorna kommer väll ändå på sommaren så det får vi ju vänta ett tag på… Men hoppas på några franska tulpaner och något som känns trädgård. Vill inte ha en vintrig bukett alls, vill ha en pampig trädgårdsbukett haha.

Tulpaner i all ära men dom är lite klena alltså. Iallafall för den enorma svenskt tenn vasen haha. Där behövs det nått pampigt. Återkommer i ärendet. Är så pepp – inte varit i blomsterhallarna sedan före jul så ska bli magiskt att få frossa i blommor o grönt!

Idag har varit en lång och intensiv dag, men väldigt rolig. Hade ett spännande möte imorse på NK. Kan inte berätta så mycket mer just nu, men lovar o dela mig när jag kan. Och efter det gick jag i ett krispigt Stockholm, längs med Skeppsbron upp mot söder o butiken, fortsatte med Sample sale, la upp nyheter och förberedande inför ett kommande butiksevent i nästa vecka!

Och sen stängde jag butiken 19 och begav mig hem – tände ljus, gjorde mat och här ligger jag nu i soffan o ser serie. Inne på femte säsongen av House of Cards (inte sett det tidigare), helt fast! Så skönt att slappa på soffan med vetskapen om lite sovmorgon och blomköp imorgon…

Tack för alla fina kommentarer på förra inlägget <3
Hoppas du hade en bra onsdag, nu ska jag slå på ett avsnitt till o sen sova!

38

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam