En grön torsdag i maj

Ledigt som så många andra. Bloggade, åt frukost och sen tog jag en promenad ner mot Djurgården där jag spenderade hela min dag strosandes omkring. Stannade, satt med dom äldre o tittade på båtar, fåglar, folk, människor. Gick vidare njöt. Kände doften av havet, hägg, syren, plockade årets första hundkex, stannade igen, satt en stund vid havet och tittade ut mot Fjäderholmarna. Sen vidare till Blockhusudden för kaffe och smörgås i deras trädgård med utsikt mot utloppet.

Sen hela vägen till Waldemarsudde där jag stannade och uppdaterade instagram, njöt av utsikten en bra stund innan jag gick tillbaka till söder för middag och film. Och här är vi nu. Tända ljus, godis, redigering av bilder och lyssnade till musik. En väldigt väldigt bra torsdag med andra ord.

Helt hög på allt grönt faktiskt. Nu ska jag fortsätta en stund till. Sen lägga mig, för imorgon väntar 4 timmars redigeringsjobb och därefter ska jag iväg till Haymarket för första gången och sen vidare och fota ett bröllop!! Kul kul! Hej på en stund.

2

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam