En morgon på Rosendals Trädgård

_MG_6404

 

I förra veckan på torsdagen började jag dagen ute på Rosendals trädgård för lite filminspelning och fotografering av vattenkannor till webb och kommande magasin.

 

_MG_6405

 

Så kul att vi fick vara där i ett par timmar och fara omkring och fota. Allt är verkligen hur fint som helst.

 

_MG_6407

 

Vi höll till i det yttersta växthuset där det finns fint långbord och en massa grönt fint.

 

_MG_6458

 

Gick omkring bland allt det här, låg i gruset för att få rätt bild och en massa andra konstiga ställningar. Men galet roliga timmar.

 

_MG_6459

 

Fick ett enormt ha-begär efter växthus. Man vill ju ha ett eget alltså…

 

_MG_6461

 

Här växte tomater och en massa annat fint och gott.

 

_MG_6462

 

Var ett par veckor sedan jag besökte trädgården. Så nu hade allt blommat ut superfint, jämfört med när jag var där i april. Njöt varje minut och det blev väldigt fina bilder.

 

_MG_6465

 

Fint så fint!

 

_MG_6471

 

Ljuset den här dagen var på våran sida. Verkligen toppenljus för en plåtning. Gillar stilleben dem bygger upp här. Dem är så kreativa och härliga det gillar jag.

 

_MG_6473

 

Vi var där innan allt öppnade så det var helt tyst och stilla. Det ända som gick att höra var fågelkvitter, vatten som sköljde över växter och rabatter. Magiskt.

 

_MG_6474

 

Har så galet roligt jobb. Lätt att jobba för mycket för det är kul exakt hela hela tiden och ingen dag är den andra lik. Så lyckligt lottad som får göra det jag tycker om och brinner för.

Nu ska jag klippa ihop små fina filmer av klippen från Rosendal och sen ta lite kaffe och gå utanför butiken och sola någon minut innan jag återgår till datorn igen.

Önskar dig en bra tisdag!

1

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam