En natt i Visby ☀️?❣️

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Torsdag och det har regnat hela morgonen. Vaknade åtta och tog mig ner till tvättstugan och sedan upp igen för att göra frukost – Chet Baker i högtalaren och ljus tända tog frukost sakta form. Läst i min nya bok ”Livet på Scotland Street 44” här under morgonen. Närmar mig sida hundra och den börjar arta sig. Det krävs ju alltid ett par sidor innan man är med på hur författaren skriver, hur han eller hon byggt upp handling osv. Men om jag gillar denna bokserie finns det massvis av böcker efter denna, så jag är pepp!

Nu tänkte jag vi skulle drömma oss lite tillbaka till en varm augustidag i Visby.

Jag och brorsan checkade in på Bredablick för en natt. Har så länge velat bo här, har ju sett så mysigt ut när jag promenerat förbi.

Efter nätter i bilen var det lyxigt att ta in en natt på hotell för att få sova i en riktig säng, duscha länge och äta frukost utan ansträngning dagen efter.

Vi anlände i en varm eftermiddagssol ?

Hotellets gata och gatorna omkring, är några av Visbys finaste tycker jag.

Fina rosor utan för entren.

Utsikten från rummet var så fin! Träden är Botaniska Trädgården.

Vi köpte mat från Brooklyn Burgers vid Stora Torget och gick tillbaka till rummet och vår balkong, där vi åt på medhavt porslin och njöt av solnedgången. Gott o minnesvärt!

Utsikten åt andra hållet, ringmuren, takåsar och fina innergårdar.

Solnedgångarna på ön är alltid något utöver det vanliga!

Havet bakom träden ?

Det var ett fint dygn inne i Visby hos Breda Blick.

Nu ska jag gå ner och hämta tvätten och sedan ska jag cykla iväg och göra några ärenden på stan för det har slutat regna, och så ska jag jobba lite, kanske sätta mig o läsa någonstans.

Antingen ikväll eller imorgon, kommer det upp massvis av saker på min Mosebacke Loppis-sida igen. Har gjort en stor rensning, mycket ska till huset, men väldigt mycket ska säljas också. Så håll utkik!

30

2 Kommentarer

  • Kan du inte göra ett inlägg om hur ni sover i bilen på resor? Vad är det för madrass, hur funkar det med packning, får man plats på längden, har ni fönstren öppna för syre osv. Verkar så mysigt på dina bilder och bra sätt att spara lite pengar på resan så man kan ta in på ett dyrare hotell några nätter istället!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam