Ett besök hos Rappne

Ojoj vad jag sitter här o gäspar o är trött! Söndagkväll och jag har jobbat från i måndags tills efter åtta tiden idag. Så är helt tömd nu känner jag. Ska bli så skönt att få gå o lägga mig, sova ut imorgon och bara göra det som jag vill.

Inget planerat ännu. Men antingen blir det Djurgården, för jag vet inte när jag tog en promenad i Stockholm utan att jag var på väg någonstans… Så vill se stan lite tänker jag.

Eller så blir det en seconhand-runda och promenad ner mot stan o Skeppsholmen kanske… Vi får se vad det blir.

Nått som jag gjorde förra söndagen var nämligen detta. Tog med familjen o åkte till Ulriksdals slottsträdgårds, Rappnes alltså.

Här fikade vi och hade det gött. Jag köpte nya växterna som syntes i förra inlägget. Behövde ha något grönt och det vet jag att Rappne levererar. Bäst i stan på sånt. Alltid bäst pris också, så värt att ta t-banan eller bilden hit!

Nått som också är trevligt så här års är deras självplock av tulpaner. Känner att jag skulle gjort det… Var så inne på dom gröna växterna, men hade gärna haft en bunt med tulpaner, gärna med lök o allt, i vatten här på matbordet…

Får bli nästa gång. Tror att dom har självplocken rätt länge, iallafall nån månad.

Nä nu ska jag sova. Jisses va skönt det ska bli! Hoppas du haft en fin helg. Min börjar nu, jag har ju äntligen laddare till kameran, så ska fota så mycket o visa vad jag har för mig mina lediga dagar.

1

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam