Favoritfrukost & en sommarhjärna!

Fredag! Känns lite som fredag hela veckan nu när det är sommar, mer kontrast på höst och vintern, då betyder helt mys inne och hemma, med ljus, kanske nyköpt bukett och något extra gott – för mig på sommaren betyder fredag o helg, heldagar ute, på stranden, på en skärgårdsö eller resa till någon annan plats. Känns ju som vi i Sverige lever upp på sommaren, och allt det vi gör lever vi sen på hela övriga året. Fint tycker jag.

Hur som helst, vaknade strax efter nio och gjorde frukost.

En av mina enklare frukostar, men också en stor favorit. Sportknäcke med avokado o flingsalt.
Mellanfil med granola, mandlar, blåbär, pumpakärnor och skivad mango. Kaffe. Grapejuice. Ägg och persika. Gotta!

På bordet har jag just nu några pioner jag köpte igår på partihallarna. Gillar den här typen av pioner som inte släpper allt sitt innanmäte. Dom tycker jag mest bara är jobbiga, dock väldigt svårt o se skillnad på dom när det bara är knoppar, men antar att kan man namnen på dom går det att skilja dom åt.

Får se hur länge dom står, slog ut på nolltid. Får passa på att njuta av dom extra mycket i helgen.

Frukost framför datorn med lite jobb fick det bli idag.

Sen hoppade jag på cykeln och cyklade o öppnade upp. Titta vad fint det blivit! Väldigt nöjd faktiskt.
Kassan är en dröm! Massa förvaring, gott om plats för paketinslagning och sånt. Täckena då… Älskar dom!
Vi gjorde om för att göra plats för med sovrumstextiler och allt blev över förväntan bra.

Vi har fått in en heldel nyheter också. Hay är nytt varumärke hos oss.

Jag tror jag stundtals har semesterhjärna för jobbar inte lika fort som innan. Vet inte hur jag ska göra med det… Gör på exakt samma vis som tidigare men allt tar längre tid och jag far mellan olika saker mest hela tiden, utan att riktigt slutföra något. Frustrerande faktiskt. Måste göra listor tror jag, försöka börja bocka av…

Fotade massa bilder till Tambur instagrammen idag, så följ oss där, så kommer fler bilder på hur butiken ser ut nu!

Lär dyka upp en o annan bild här också, för nu är hela butiken full av blommor och så mycket fina grejer. Bara på den här bilden är alla favoriter. Kopparna har jag, glasen lika så. Kaffepressen såg du på mitt bord i början av inlägget, vasen är en storfavorit och boken är bara för fin. Längtar till mitt nya kök, då ska jag laga mat från något av recepten ur boken.

Haft en fin fredag, hoppas du också haft det. Nu ser vi till att det blir en panghelg!

4

2 Comments

  • Känner igen mig där, som om jag bara”hattar runt” och inget blir riktigt färdigt… lite jobbig, frustrerande känsla…

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam