Förändring i luften!

Oj 23:23, måste verkligen sova nu, men vill bara titta in här o säga lite hej först. Haft en fullspäckad dag idag så knappt haft tid för några sociala medier alls. Vi håller på att göra om själva vardagsrummet i butiken – det ska höjas ett par nivåer. Lager flyttas, nytt skrivbord på ingång, ny bokhylla, soffbord – nya golvlister ska upp, golvet ska målas och väggarna lika så, i nya färger.

Sen ska det inredas för att stå klart inför lördagen. Tror vi kommer ro det i hamn. Hoppas bara alla leveranser vi väntar på i möbelväg, trillar in som planterat! Håll tummarna. Tar med kameran så kanske att jag fångar något att visa här, annars kan det kanske dyka upp en o annan stories på instagram – och visar ju såklart när det är klart, vilket är väldigt snart.

På bilden syns mitt fina skåp som jag fyndade på auktion. Har bytt plats på pallen med lampan och skåpet. Blev finare att ha skåpet mer in mot vägg och pallen närmare soffan. Tänk vad saker blir bättre med tiden, man gör på ett sätt som just då känns super bra, sen går det ett tag – och man ändrar om och inser att det va ju här det skulle va…. Härligt med förändring! SÅ viktigt.

God natt!

1

2 Comments

 • Hej!
  Har en knäpp fråga, men hur kom du till att göra det du gör? Driva butik dvs. Så kul och spännande ju. Hur gjorde du, vad är för och nakdelar m.m. Ja jag vill veta allt (:
  Ha en finfin dag

  • Hej! Sent svar men här kommer det. Blev upptänkt via min instagram av Anders som startat butiken. Då startade han den som en ”koncept” butik för sitt köksvarumärke. Men någon månad före innan jag värvades hade det blivit en ny butik som fått namnet Tambur – en butik som inte bara sålde hans saker utan en blandning. Så började som anställd. Sen kände jag att det vore kul att ta butiken i en riktigt som jag ville – och eftersom Anders mer är en entreprenör än nån som har massa idéer för en butik – fick jag testa mina vingar i inköp, i utställningen. Och på den vägen är det kan man säga. Ständig utveckling och vi är inte färdiga ännu.

   Det är lite som mitt hem – ständig förändring. Väldigt kul och spännande att få vara en av skaparna av vad jag hoppas, Stockholms nya inredningspärla. Frågar du mig så är vi redan värt ett besök, men vi är änsålänge väldigt okända i en bredare skara.

   Hoppas det var svar på din fråga. Hare fint du med!! 🙂

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam