Första november!

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

God morgon! Första morgonen i min nya säng i nya lägenheten. Har sovit superskönt, lite märkligt att vakna upp där man aldrig vaknat tidigare, och inse att det är ens nya hem. Men tycker om lägenheten så mycket och vet att det här kommer bli så jäkla bra. Här ser du medicinskåpet som jag vann via auktion. Det ska ta plats i badrummet till helgen, men först måste tvättmaskinen ut. Så tillsvidare får det stå här. Tillsammans med min sovrumsdörr som ska in i väggen precis intill uttaget till höger i bild.

Med andra ord så sover jag inte i mitt sovrum just nu. För bakom den vägg du ser ska jag bygga kök och sovrum, med en avdelare i ett stort fönsterparti. Sovrummet kommer bli ett mysigt krypin, där i stort sett bara min säng får plats och mina växter då såklart 😉 Köket kommer bli ett arbetskök som jag har planerat i minsta detalj, så att det blir så bra som möjligt. Och det kommer bli så jäkla bra! Vill bara sätta igång. Pratar mer kök längre fram.

Tog några snabba bilder med mobilen och just denna är jag inte super stolt över. Brusdeluxe. Här är det inte inrett utan bara avställt. Men fönsterbrädan ska bytas ut mot en fönsterbräda som ser med inbyggd ut. Gillar inte den här typen av fönsterbräda där det är luft på sidorna och bakåt. Ska också göra den någon djupare så att inte växterna trycks mot fönstret.

Mitt golv i vardagsrummet ser för tillfället ut så här. Upptejpad där bord, soffa och sånt ska stå. Färgspill och ett litet golvprov. Det är nästan det golvet som ska läggas in. Jag kommer lägga in ett med bredare plank än det på bilden, golvet kommer vara vitoljat. Peppen är total, onsdag idag och golvet ska komma vilken dag som helst.

På andra sidan av vardagsrummet står mitt skåp och fyra av mina sex stolar Bukowskis. Här ska matbordet stå. Skåpet ska upp på fötter och inte vara fyllt med kläder utan istället massa fint porslin. Bakom matbordet är jag sugen på en tavelvägg, men inte säker. Tänker stora ramar med stora print. Inte så mycket smått, har haft alldeles för spretiga tavelväggar tidigare. Vi får se vart vi landar.

Så ser det ut här i mitt provisoriska sovrum första november. Idag ska bli en bra dag. Nu ska jag gå upp och göra frukost!

0

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam