Framsteg i köket!

God morgon! Sitter här och äter frukost framför nyhetsmorgon.

I rummet bredvid håller min spis på att installeras! Äntligen! Så mycket saker som ska göras, bokas, köpas, väntas på – när det kommer till köksrenovering. Men nu har jag rinnande vatten och snart har jag el till spis och fläkt.

Efter idag är det kvar att beställa marmorskiva, beställa fönsterpartiet som blir den större delen av väggen mellan kök och sovrum.
Sen är det pill kvar som, sätta socklar, taklister och all målning.

Det är nära nu! Ikväll kan jag laga mat i mitt kök för första gången!! Pirr! Pepp!

Har köpt en spis från Smeg och är galet nöjd med den innan jag ens testat den… Letade efter en rostfri spis men fanns ingen som var så fin som den från Smeg – jo det fanns en, men den kostade skjortan så den var aldrig ett alternativ…
Drömmen är att få ha en gasspis någon gång. Men denna ser ut exakt som Smegs gasspis fast det här är induktion.

Nu ska jag sätta igång och jobba med bilder till Tambur och fortsätta äta frukosten.

9

1 Comment

  • Jeg har det på PRÆCIS samme måde. Er mega lettet over at høre der er nogen der også har set lyset. Rører aldrig ved håndtag eller lignende og sætter mig aldrig ned og tisser på et offentligt toilet. Så hellere tissei bukserne. Vi bruger oceaner af håndsprit herhjemme og har altid en stående i bilen så alle sprittes af efter skolen. Jep det er måske ikke helt normalt men jeg er betydeligt sjældnere syg end andre og jeg har det så godt med at føle mig ren. Ps. Bruger altid handsker når jeg laver kylling og hælder kogende vand i køkkenvasken bagefter. 😱😱😆😆⭐️

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam