Fredagmorgon & min favoritbukett!

Fredagkväll. Åkte kvällståget upp till Sundsvall och mina föräldrar igår kväll. På tåget jobbade jag som en tok med att få klart bilder på allt julpynt och alla bilder jag tagit på julutställningen på Tambur. Jisses vad mycket bilder det blev! Men med fyra timmar på tåg blev jag klar med rubbet, så galet skönt inför min lediga helg här uppe i norr. Så här i dagarna kommer ett riktigt matigt inlägg från butiken.

Men nu till min fredagsmorgon och min favorit-jul-bukett!

Hade slut på fil i kylen så jag slängde ihop en havregrynsgröt på mjölk och fibergryn med mosad banan i. När det ska gå fort mosar jag ner bananen i grynen med mjölken och så åker allt in i micron på tre minuter. Funkar toppen!

Amaryllisens bästa tid är kort så det gäller att njuta när den står i full blom!

För då är dom så här fina! Har du slagit till på några amaryllisar ännu?

Tänder ljus varje morgon nu. När jag kommer hem till Stockholm igen ska jag springa upp till vinden och hämta mitt änglaspel. Det ska jag minsann ha tänt varje frukost, kommer bli sån julfeeling direkt!

Får frågor om ljuskopparna på mitt bord – dom är hittade på loppis och har ingen märkning så inte en blekaste var man kan få tag på några tyvärr. Hittade dom för en tia styck och tyckte först dom hade lite shabby chic-vibb över sig, men nu känns dom helt rätt! Älskar ljuskoppar som sprider ljusstrålar omkring sig.

Hur många ljus bränner man i veckan måntro? Hos mig blir det måååånga! Köper alltid bra ljus från Liljeholmens. Förut hade jag Ikeas ljus, men eftersom jag ska vara i rummet där alla ljusen är tända, och jag tänder ljus varje dag, vill jag att ljusen ska vara bra både för mig och miljön. Så liljeholmens blir det. Bästa ljusen om du frågar mig! Bra brinntid också!

Det var min fredagsmorgon. Precis så som jag älskar att starta en dag på. Efter detta blev det heldag i butiken med att fota allt pynt o utställningen som nämnt, och sen tåg hem till mitt rum där jag sitter nu och skriver. Måste alltid bo in mig när jag kommer hit. Det har stått som jag lämnade det i augusti så nu ska jag städa upp, bädda nytt, pynta, tända ljus och flytta om o fixa. Fotar o visar både här och på instagram såklart!

Imorgon vid 11 ska jag till min favoritloppis här i Sundsvall. Går inte en gång utan att jag inte kommer därifrån med en påse fynd – så super peppad på vad det kan bli för fynd imorgon… Vill hitta julpynt, gärna gamla julkulor typ fåglar eller äpplen, julljus är ju bra att fynda, den där lampskärmen o lampfoten jag så länge letat. Vi får se helt enkelt. Nu ska huvudet på kudden! Hej!

21

2 Comments

  • Vad är det för loppis? Har vägarna förbi Sundsvall i sommar. Vad otroligt fint du har hemma <3

    • Erikshjälpen i Skönsberg!! Ett måste!! Dom har sjukt bra pris och alltid nått, kommer alltid hem med nått!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam