Frukost med det godaste just nu

Igår vaknade jag av att regnet smattrade mot sovrumsfönstret, kan var det mysigaste sättet att vakna på. Gick upp och hoppade i pyjamasen och sen började jag fixa ihop frukostbrickan. Bestämde mig för att jag skulle dela med mig av min morgon i Instagram, det var ju inte igår, jag bjöd in till en morgon hos mig sist, så nu var det dags.

Det här va vad jag kokade ihop.

Äter olika saker i perioder, just nu är avokado på ruccola med flingsalt, bland det godaste jag vet. Tomat och gräslök ihop med prästosten är också en solklar favorit just nu. Även sötmandlar i filen har jag börjat äta igen – smaken ihop med granolan o alla bär blir så gott så!

Clementiner o mango är också två favoriter just nu.

Tände massa ljus och passade på att föreviga frukosten på dagbädden ihop med en ny linnekudde jag hittat på loppis. En liten avstickare, men vad jag gillar åttakantiga saker, såsom glaset eller koppen från Paris…

Här har vi mig, iklädd det jag älskar att ha på mig för det mesta. Pyjamasen är från P. le Moult.

Granen är rummets mysbärare, kan inte titta mig mätt eller ta inta grandoften för mycket.

Efter dom röda glaskulorna från Skansen är dessa bjällror från Svenskt Tenn min favorit bland granpyntet.

Amaryllisen är påväg o slå ut, hoppas bara den inte gör det under dagarna jag är på ön haha. Vore så synd!

Just nu ligger jag i sängen på hotellet med balkongdörren öppen, för att få in krispig luft, och lite julmusik på i bakgrunden på högtalaren vi har på rummet. Ska visa rummet och hotellet i bildform, för det är vad jag sett, hittills, väldigt mysigt och utsikten från rummet är över ringmuren och ut mot havet – så här ska jag ha det bra tills söndagseftermiddag. Ser framemot frukosten imorgon, ska bli spännande o se vad den har att erbjuda! Återkommer med allt om vart vi bor o så. Hörs imorrn!

21

4 Comments

  • Så mysigt! Älskar hur du livsnjuter! Det är inspirerande 😊 blev så sugen på den frostade ljuslyktan också, var har du köpt den?

    • Haha tack! Älskar frukost på ett helt obeskrivligt sätt, hela stunden före och kring frukosten är det bästa jag vet. Glad att kunna inspirera <3 Det är Belle-ljuskoppen från Artilleriet. Så få online, men alltid massor i deras butik i Göteborg.

  • Läser så sällan men läste allt du skrivit här. Vilken fin ton och så hemtrevligt hem! Hälsn fr Gotland

    • Vad glad jag blir att du ville läsa denna gång 😉 Kan va likadan ibland, ibland är man inte tillgänglig på det sättet, utan vill bara allt i bildform… Va härligt med Gotland! Kom precis därifrån 🙂

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam