Frukost, Westerlund & annat!

Det är fredag! Gjorde den här frukosten i morse, kan vara veckan godaste!

Äter ägg alldeles för sällan men tror allt att det får bli ett av påläggen på knäcket dagarna framåt.
Crossaint, mango, jordgubbar, mandlar och passionsfrukt hade jag också. Åt i soffan med datorn som sällskap för lite morgonjobb.

Insåg när jag vilade blicken på bordet, att mina sticklingar måste ner i jord. Åker upp till Norrland imorgon kväll så blir att få dom i jorden redan ikväll och hoppas att dom klarar sig tills jag kommer hem. Hmm…. Får nog sätta en självvattnare i krukan, så att dom inte torkar ut.

Min ginko på lampan har överlevt. Tror den är min favoritväxt just nu!

Så här ser det ut i fönstret just nu… Älskar att min Westerlund har så små blad!

Vad vore inredningen utan växter egentligen? Mitt bästa tips är att köpa en Westerlund eller en pelargon man tycker om, och ta sticklingar av den – då har du efter lite tid flera växter av en enda växt. Bra om man är student o behöver hålla i slantarna!

Nu ska jag äta upp den här kardeummabullen och sen tar jag lite helg. Imorgon jobbar jag i butiken mellan 12-17 sedan tar jag tåget upp till Norrland för att spendera sista april där uppe. Blir härligt!

Ha en fin fredagkväll!

2

2 Comments

  • After research just a few of the weblog posts on your website now, and I really like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and will be checking again soon. Pls take a look at my web site as well and let me know what you think.

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam