God morgon!

Torsdag och jag vakade till regnet. Solen får gärna lysa nästan varje dag, men tycker faktiskt att det är mysigt när en regndag kommer. Speciellt då jag jobbar och kan tända upp massa ljus i butiken och ha det hur mysigt som helst. Vet själv när jag är ute och tittar i butiker i regn, det blir en härlig varm känsla när man kommer in i butiken blöt och sen går runt och tittar på allt… Hoppas på mycket sånt idag! Också bästa grejen om man blir lite deppig av regnet, att ta en runda på stan och handla något fint. Kanske den där saken man spanat på så länge…

Hur som helst. Nu ligger jag i sängen under täcket. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klart för jobb. Den här goa frukosten har ätits idag. Blev sportknäcke med rädisa, tomat, ost, blandsallad och rödbetsgroddar. I granolan blev det pekannötter, jordgubbar, kokos och några blåbär som jag hade kvar i kylskåpet. Två sorters juicer och en kaffe. Gott! Gott!

Det var det. Nu ska jag göra mig klar. Sen blir det ut i regnet och mot en mysdag i butiken!

0

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam