Mitt lille krypin ?

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Måndag och sista veckan i oktober är här! Hade du en bra helg?

Min var ja, lugn, höstmysig och typ som alla andra helger dessförinnan. Är det bara jag som längtar pyttelite till november, snö och att få börja julmys?!

Kommer såklart njuta varenda sekund av det som är kvar av hösten, men lite längt är ju härligt o ha.

På mitt sängbord just nu står en likadan bukett som på köksbordet.

Det är liksom samma färg i buketten som det är ute…

Fick en fråga på Instagram om jag någonsin ångrat att jag gjort ett litet sovrum, och svaret är nej haha. Älskar mitt krypin – som en koja, fast för vuxna och sover så tryggt här.

Jag bor ju själv, men drömmen är att träffa någon och antingen få vakna till ljud av slammer i köket, eller vara den som slamrar med frukosten i köket…

Min trogna vän vid kvällsläsningen. En lampfot o lampskärm som var omaka, men som ihop blev väldigt fina!

Mina Karlbergare, som jag lärt mig att den här gröna heter, växter så det knakar på varsin sida om sänggaveln. Älskar hur piggt gröna dom är.

Nu lämnar vi sovrummet. Dags o börja den här måndagen på allvar. En ny vecka, sista veckan i oktober – ska njuta till max av den här sista veckan.

Sen när november kommer går jag all-in i det myset. Du vet, tjocktröjor, jacka, mössa, mörkret kommer, med det ökar också myset, luften blir kall att andas o man får tillåta sig att öppna dörren till julen.

Det är första tiden av julen som är min favorit. Då har jag väntat ett helt år och fullkomligt spritter av förväntan … men vi är inte där än, så vi pratar mer om det då.

Nu tar vi en sista djup inandning av hösten! ??

68

1 Kommentar

  • Men gud dröm att få vakna till nygjord frukost av dig i den lägenheten..!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam