Inspirerande, vårig o härlig söndag!

Söndag och vad jag gillar den dagen. Nästan lite mer för varje söndag som går – vet inte om jag ändrat något med hur jag gör mina söndagar, men hela dagen känns mjuk på något vis. Vaknar när jag vaknar, idag såg jag klarblå himmel när jag slog upp ögonen, tar på mig pyjamasen, diskar upp i köket och gör frukost.

Med varmt kaffe och gott att äta slår jag mig oftast ner vid bordet med nyhetsmorgon på nästan ingen volym alls, mest för att ha det på i bakgrunden, och så spelar jag musik jag är sugen att lyssna på för att starta dagen.

Frukosten idag ser nästan likadan ut som förra söndagen. Faktum är att jag inte variera mig lika mycket just nu, som jag gjort tidigare. Blir mest jordgubbar/blåbär eller hallon i granolan och paprika eller tomat på mitt sportknäcke med prästost. Så gott att det oftast blir det – men tror att ju längre in på våren vi kommer, kommer också mer gotta till mataffären, och då kommer jag att ha mer varierade frukostar.

Buketten på mitt bord just nu. Något smuligt, somrigt o fint samt den ”Butterfly” Ranunkeln.

Dom vita smular likt hundkäx, men något härligt med det trots allt. Längtar gör man ju alltid, till dom där sommarbuketterna som man plockat i det fira. Tillsvidare får man ju nöja sig med vad som finns att köpa.

Imorgon ska jag gå till torget här på Gullmarsplan och köpa lite nytt och såg idag att dom sålde helt magiskt fina tulpaner – du vet dom där som liknar en pion. Visade dom i en veckans skörd för inte så längesedan. Sånna ska inhandlas!

I veckan ska jag sätta igång med målandet av skåpet, inga fler bortförklaringar! Ska även denna vecka som kommer måla om mitt vardagsrum o sovrum. Hör o häpna! Men det kommer bli så bra det här. Berättar mer snart så klart.

Nått jag har målat dock, är dessa ljusstakar som tidigare var i furu. Målade dom i en pigg rödfärg. Köpte dom för en tia/styck och en provburk som jag använt till dessa, bordet i badrummet och en pall. Ska visa, blev så fint med mer större saker i rött.

Imorse till frukost bläddrade jag igenom mina gamla Elle Decoration Danmark för inspiration – att titta igenom gamla tidningar är så bra grej att göra, för det blir alltid att jag ser något jag inte såg första gången.

Efter frukost anslöt jag till Sanna och Reidar och vi tog oss ner till Strandvägen och vårsolen. Här sprang jag in och gjorde ett snabbt ärende som jag inte hann fota vad jag det var. Men ska göra det imorrn och visa. Nöjd med mitt köp gick vi ut mot Djurgården.

Jag hade lovat Reidar en dag på museum idag, kan säga att jag bittert ångrade det eftersom vädret var helt fantastiskt! Men det kommer fler våriga söndagar på Djurgården, och det var mysigt att göra något som han älskar.

Efter att museet stängt tog vi oss hemåt – jag gick med all min återvinning, postade några returer, handlade och började laga söndagstacos. En lagom, lugn och härlig söndag. Ungefär som en söndag brukar se ut för min del, med undantag för besök på Svenskt tenn o unnandet som skedde där haha.

Nu ska jag öppna fönstret så friskluften flödar in i sovrummet, och lägga mig. Hoppas du haft en bra helg!

45

2 Comments

  • Längtar efter att se vad du köpte på Svenskt Tenn, dom har så himla fina saker! Fasansfullt dyrt, men fint haha

    • Atmosfären inne på Svenskt Tenn är ju magisk! Så mycket inspiration, men jag mycket är dyrt – men finns en del mindre saker för överkomligt pris. Ska visa mitt lilla köp under dagen haha 🙂 Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam