Julen i badrummet

Söndag, sippar kaffe, hör brasan spraka och har tänt några ljus. Känns som jag babblar om det mest hela tiden, men morgonen är min absolut favorit tid på dygnet. Lugnet, ny-dag-känslan, första kaffet, tystnaden, man är lite trött, dricker kaffe o gnuggar ögonen, myser i pyjamas och kommer sakta igång med dagen. Älskar det!

Nu tar vi en titt på julen i badrummet. In i det sista fixade jag om o grejade här. Många av mina blommor har gått in i vintervila, så dom ser inte alls så roliga ut. Det är det tråkigaste med januari, att man bara vill ha det grönt o fräscht, men det finns inte så många blommor att tillgå…

Lite nytt i badrummet, en gammal knoppbräda har fått ta plats.

Den ger plats för handdukar o annat…

Loppisfyndade tavlor gör mitt annars moderna badrum mer ombonat och tonar ner det moderna en aning.

Har massa planer för badrummet. Är glad att det är renoverat nyligen eftersom badrum är väldigt dyrt, men jag är sugen att byta ut spegelskåpet, även byta ut handfatet och den möbeln. Också lite sugen att byta ut toaletten mot en sån här. Ingen billig sak men skulle kunna bli fint.

På medicinskåpet hängde jag en bunt buxbom i rött band. Jul på ett kick!

Knoppbrädan blev toppen på en annars lite svår vägg alldeles vid ingången och toaletten. Som med allt kommer den att växa in i omgivningen och bara bli bättre o bättre med tiden.

Har som sagt en massa planer kring badrummet. Ska koka ihop ett inspoinlägg kring detta så att vi kan spåna fram nått bra. Badrummet är ju det rum jag gjort minst. Vardagsrum, hall, sovrum o kök har tagit all tid – men nu börjar det bli klart så då finns det tid att se över badrummet och här finns en del att göra!

Nu ska jag gå ut på en promenad i skogen. Sista dagen här uppe, imorgon åker vi hem. Ha en fin söndag!

34

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam