Kvällsljus i badrummet

Kvällsljuset kommer med våren, så nu när jag kommer hem efter en dag i butiken möts jag av det där mjuka kvällsljuset in genom fönstret. Älskar! Knäppte några bilder häromdagen i badrummet som är det första jag ser när jag stiger in i hallen.

Mjuka skuggor… Titta vad jag fått upp på väggen! En kroklist för handdukar o annat skoj!

Tejpat upp två prints på kaklet. Dom gör rummet mer inbott. Tycker man ska inreda badrum som vilket rum som helst.
In med växter, bilder eller tavlor på väggarna, kanske en stol eller möbel som du kan ställa blommor, magasin eller något annat stillben på. Tänk inte badrum för då blir det så tråkigt.

Har målat om en pall som fanns i lägenheten när jag köpte den. Där har jag mest sånt som är fint att vila ögonen på. Tänker mig mig en trädgårdsbukett i den gula urnan… I Acne påsen har jag toalettrullar. Kul med lite färg i mitt annars vita o svarta badrum.

Tandborsten från Hay är senaste tillskottet, gillas starkt! Tvålen Tulip har jag tipsat om tidigare – vårens tvål!

Palettbladen bara växter för fullt! Bladen vrider sig mot fönstret och solen, så går o vrider på krukan om då och då haha.

Står i butiken och jobbar. Åker med tåget 18.22 i kväll till Norrland. När jag stängt butiken ska jag skynda hem och vattna alla blommor, fylla på vattningskulorna så att dom kan dricka vatten under tiden jag är borta. Håller tummarna att dom klarar sig till onsdagkväll….

6

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam