Lite höstig tisdag i juni

Gokväll! Allt bra med dig? Jag börjat äntligen se ljuset i tunneln. Har haft en relativt snabb förkylning, peppar peppar ta i trä! Hoppas att den inte håller sig kvar i form av hosta eller snuva i nån vecka nu bara… Men känner mig mycket bättre nu ikväll en vad jag gjorde igår och har mindre snuva nu vilket jag hoppas är ett tecken på att jag är påväg tillbaka.

Imorse dock, var jag helt slut, men efter en treo, frukost, kan jang och en ipren, har jag repat mig under dagen och tog mig till och med ut till Myrorna i Ropsten – mest för att få luft och hittad inte så värst mycket, en sil och ett decilitermått till pappa i koppar, exakt likadana som jag hittat till mig själv för en tid sedan, han blev så avis o ville så gärna ha. Hittade även en fin brödkorg och en vit fransk skål. Ska samla allt härligt jag fyndat det senaste och göra ett inlägg, när jag repat mig helt.

Efter loppisturen gick jag in till bageriet här på Gullmars och köpte sista kardemummabullen för dagen och gick hem o gjorde kaffe och satte mig här i soffan med tända ljus och Paris-listan i högtalarna.

Äntligen börjar jag känna smak igen, kaffe o kardemummabulle vill man ju känna smaken av ju…

Köpte fyra sånna här koppar häromdagen för bara en femma styck. Helt otroligt ju! Köpte även galet fina vita tea-koppar som jag druckit tea ur varje kväll sen i fredags. Ska visa. Så fina! även dom för en femma styck.

Hundkex från det vilda mixat med något köpt o odlat – fin kombo!

Länge sedan jag åt en kardemummabulle så njöt så av denna! Riktigt mycket smör, socker o kardemumma va det på denna!

Ute har det regnat hela dagen, så känns lite som en höstdag här inne. Att kura upp sig med kaffe och en bok man kommit långt in i, bland det bästa som finns!

Har svårt o hitta färgade ljus jag tycker om just nu. Köpte mina gula på lagerhaus men dom har slutat med gula och lika så Indiska. Dessa hittade jag i mataffären, citrongula och faktiskt väldigt fina. Men har nån tips på andra gula ljus tar jag gärna emot det.

Just nu läser jag ju denna bok. Har kommit in nästan 300 sidor i den, så snart är den utläst. Älskar sättet författaren skrivit boken på, galet lättläst och känns som man är där i stunden, fast det utspelar sig på 1920-talet. Känns liksom inte gammalt utan väldigt nutid o jag gillar den väldigt mycket hittills.

Ute smattrar det på fönsterblecken av regnet just nu. Efter att jag publicerat detta ska jag gå o snyta mig haha, o sen ska jag putsa lite fina loppisfynd i koppar med vitvinsvinäger, vanligt bordssalt o en svamp – efter det blir det att laga lite middag och nog krypa upp i soffan igen med en film eller börja på någon ny serie – har varit i en feelgood-tid så har en massa dramaserier att se ikapp.

Hoppas du haft en härlig tisdag o att du får en fin kväll!

28

4 Comments

  • Hej hej! Älskar ljus i olika färger och kan tipsa om att Åhlens har fina gula just nu!

  • Var inne på Indiska vid Odenplan idag och de säljer fortfarande sina solgula ljus!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam