Lite nytt i badrummet 🛁

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Det tog tid, många vändor av ska jag? eller ska jag inte? jo jag ska! Men efter att jag kom hem från sommarhuset sist, fick jag ett ryck och satte upp gardinerna i badrummet. Och så bra det blev!

Hittade gardinerna på loppis för jag vet inte hur länge sedan. Ibland köper jag när jag hittar gardiner eller tyg i fina mönster, men tanken att det nångång kan komma till användning.

I samma veva som jag hängde upp gardinerna fick hela badrummet en liten omgörning. Fikonträdet fick flytta in i vardagsrummet och den här spretiga godingen, som tidigare hade plats bakom soffan, får bo här inne nu.

Den ljusgula gardinen funkar så bra ihop med det övriga gula tycker jag.

Pall med trevliga böcker, mina parfymer, handkräm, ansiktsborste o lite annat.

Ovanpå spegeln hade jag tidigare alla mina glasvaser som jag inte använde för stunden, men nu fick det bli lite så här. Lite symmetri och lugn i blått på båda sidor om träskålen.

Rensade lite ovan på skåpet med. Fick landa en tavla som tar upp lerkrukans färg, en dekorativ skål och så en lykta med ett rejält ljus, så att det blir nått ljus när man ska bada.

Ändrade lite även här, hängde mest om pyjamaserna för att skapa ett mer lugn. Den fjärde har jag på mig som du ser i spegeln 😉

På min morfars gamla pall fick en enkel glasvas med några nyponrosor ta plats.

Har ju stora planer för badrummet, men blev nått helt annat redan nu med gardin och nya saker. Gardinen och det gula gör att badrummet känns så mycket mer ombonat, hemtrevligt och mjukt. Blir ju rätt hårt om det bara är kakel och rostfritt stål.

Trevlig helg!!

58

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam