Loppis, förvandling i butiken & ett kvällsdopp!

I tisdags var sista dagen uppe i norr. Och varje tisdag, torsdag och lördag har Sundsvalls bästa secondhand affär öppet i Skönsberg. Så varje gång jag åker upp försöker jag se till att vara där så att jag kan gå någon av dom dagarna. Här är min korg från i tisdags. Hittar alltid saker här! Och alltid löjligt billigt.

Allt kostar mellan 5-50 kronor för det mesta. Hittade bland annat ett perfekt paraplyställ till hallen, syns här på bilden.

Ska visa mer vad jag hade i korgen, i ett senare inlägg.

Gäller dock alltid att ha tid när man är på loppis. Vill gå igenom alla hyllor. Tar ofta flera varv. Oftast hittar jag saker som jag helt missat på första varvet. Lyckan när man hittar nått som man skulle kunna tänka sig, och så står det 5 kronor på priset… Mycket sånt här!

Efter loppisen åkte vi hit. Till Biteline. Sundsvalls bästa pizza! Var säkert minst fyra år sedan jag åt pizza här. Innan vi flyttade till Stockholm var det.

Beställer alltid denna. Little Italy med ruccola, pesto, massa ost och parmaskinka. Galet god säger jag bara!

Tanken var att vi skulle åka hem på tisdagen vid 18 tiden. Men varför åka hem en sån solig, fin och varm dag, kände vi. Så vi bestämde oss för att åka på morgonen dagen därpå istället. Så nöjd med det beslutet, för vi fick en extra kväll med badminton på stranden och flera kvällsdopp.

På onsdag vid 14 tiden var jag i butiken igen efter midsommarledigheten. Här hade det hänt finfina saker.
Innan vi tog midsommarstängt beställde vi en ny kassadisk från Olsson & Jenssen. En vintage skänk som kommer blir super som kassadisk.

Vi har också fått in massa fina sängkläder! Nu har vi både ekologisk bomull i finaste färgerna och 100 % ekologiskt linne i helt galet fina färger. I nästa vecka ska jag fotografera produktbilder på allihop för hemsidan, ska bli så kul att få lägga upp allt på sidan.

Eftersom den gamla kassan ska tas bort och den nya ska stå på en annan plats än den tidigare, har vi gjort flera andra förändringar i den delen där kassan stod förut. Ska fota och visa allt, men det blev hur bra som helst.

Idag har jag gjort om hela första rummet, så nu ligger allt som det ska. Imorgon väntar prissättning av nya produkter och fix i dom inre rummen.

Efter jobbet i onsdags cyklade jag hit till Tantobadet för kvällsdopp.

Näckrosor på vattenytan vid bryggan och bastun.

Dök i från bryggan och låg i en lång stund. Det jag älskar så mycket med tantobadet är dels att det går att dyka i vattnet, men det bästa är att man har kvällssolen rakt på när man badar. Så låg kroppen under ytan och fötterna upp mot solen och bara carpade livet!

Så fint avslut på en dag av bilresande från norr till söder och jobb i butiken till 19. Efter doppet satte jag mig på bryggan och lyssnade på sommarprat en stund innan jag cyklade hemåt för att packa upp väskorna och se till blommorna, för det hann jag inte innan jobbet…

Imorgon ska det bli fint o komma till en iordningställd butik, prismärka i lugn o ro, ta några produktbilder o en annan kopp kaffe. Blir fint det! Hoppas du haft en härlig torsdag. Sov gott.

5

5 Comments

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam