Magiskt kvälljus

KOMMENTERA GÄRNA 🥰

Häromkvällen när jag kom hem var det så fint kvällsljus i hela lägenheten, var tvungen att föreviga allt med både kameran och en instagrambild. Älskar att komma hem till dagens sista solstrålar in i lägenheten. Bästa välkomnandet!

Generellt är det bra ljus i min lägenhet, men just på eftermiddagen o kvällen är ljuset galet fint och så där lågt så det bildas solkatter mest överallt. Min blåa färg i hallen är nästan som finast vid den här tiden på dygnet…

Har man inte städat kan sånt här ljus också visa allt smuts haha. Men om man har städat som jag hade gjort är det bara njut!

Panelen i hallen är nog ett av mina bättre saker jag kommit på att göra med lägenheten. Det gör liksom hallen inred fast det inte är så mycket saker i den – det går heller inte att ha så mycket saker i en smal hall, så då är det perfekt att sätta panel och måla väggarna i en annan färg.

Sen tycker jag att det är fint att ha lite tavlor ovanför panelen. Den här allmoge-tavlan gillar jag både motiv o ramen väldigt mycket. Tallriken är från Astier de Villate, kändes bra att ha den där, lite som en länk mellan köket och matdelen + fint med rött mot blått!

Fönstret är det andra bästa jag valt att göra i lägenheten. Glad att jag valde att göra en hylla under fönstret också, så att man här kan ställa sånt man behöver ha nära tillhands.

Den här glasskålen hittade jag på Stadsmissonen. Tyckte den var så fin! Den var rätt dyr, såg ingen stämpel eller märke, men ser nästan ut att vara blåst glas… Kändes hurusom väldigt fransk o superfin att ha frukt i så här.

Pioner påväg mot sin livs bästa form <3

Hittade en fin frenchpress också. Denna tog jag med upp till landet.

Mina palettblad har verkligen blivit gigantiska. Tog ner dom från fönstret en stund, och helt plötsligt hade jag ett helt otroligt ljus i både badrum men även hallen. Kanske ska dom inte stå i fönstret… Dock väldigt bra insynsskydd + väldigt fint…

Men ljuset var otroligt! Får se hur jag gör… Fint att ha växer en bit in i badrummet också, med det här ljuset som blev, kommer dom ju att klara sig lika bra där som i fönstret. Dom två mindre palettbladen tog jag med till landet nu när vi åkte upp hit.

Måste ju ha palettblad omkring mig, vart jag än är haha.

Solrosor!! <3 Längtar, fast man inte ska längta utan vara i nuet… Men svårt att låta bli på vissa saker.
Längtar iallafall till självplock på Rosendal och Ulriksdal – brukar alltid finnas så fina trädgårds-solrosor!

Nu sitter jag och lyssnar på min Paris-lista med tända ljus. Strax ska hela familjen se något avsnitt av en serie och jag ska bli serverad en latte av brorsan – han har utvecklat grymma skills i att göra lattes! Ha en fin kväll!

37

3 Kommentarer

  • Hej Sebastian! Wow, vilket ljus! Nu i sommar funkar det nog att ha krukorna ståendes längre in i badrummet. Men tänk på att palettblad är riktiga soldyrkare och bladfärgen blir mer intensiv när växten är fullt solbelyst. Så för att ha glada plantor skulle jag personligen flytta tillbaks krukorna till fönstret fram emot slutet av sommaren. GLAD MIDSOMMAR! 🌿

    • Tack för input! Dom åkte tillbaka upp i fönstret nu när jag kom tillbaka till stan igen. Får se om jag kanske friserar dom lite för att få in något mer ljus, eller som jag bara låter dom vara. Så fint när dom blir så stora med… Trevlig helg 🙂

  • Fantastiskt fint hem! Älskar den ombonade känslan som löper som en röd tråd genom hela hemmet, magiskt! 😍

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam