Måndag hörrni!

Frukostbricka med olika småskålar med diverse gotta är jag väldigt förtjust i just nu. Mycket sånt som följer med hem från loppisar just nu också. Lite tapas liknande. Idag blandade jag mango o blåbär i den ena och skivad grape i den andra. Fint o titta på men ännu godare att äta!

Kaffe. Grapejuice. Kokt ägg. Mini skålarna. ”Sportbröd” med avokado, tomat och flingsalt. Så galet gott!

Skulle kunna äta bara frukost vissa dagar känner jag. Lunchen och middagen blir väldigt tunga i bland. Det ska va olja, potatis och gud vet vad. Väldigt gott så klart! Men frukosten blir jag alltid så soft mätt på – och det är flera olika upplevelser på samma gång.

Det är varmt kaffe, kall fil, med söt fräsch mango. Macka med fet avokado som möter saltet och det vattniga o kalla i tomaten. O så härligt!!

Nåja. Får kanske bli mer av frukost till lunch också… Bara vi skaffar oss ett kylskåp i butiken!

I dagens frukostskål hade jag gojibär, avokado som sagt, granolan från Pauluns – dadlar och hasselnötter! Chiafrön, kokschips och solroskärnor. Tycke om att även här ha fler olika smaker som möts. Och lite fröer utöver granolan, så att jag känner att jag får mig massa gött för kroppen. Äter alltid naturell mellanfil om någon undrar! Måste vara kall.

Nu ska jag byta från pyjamasen och bege mig ut på några ärenden.

 1. Gå till Byggfabriken o kolla färg till mitt kök som ska färgsättas väldigt snart (rörmokare inbokad så snart har jag vatten!!).
 2. Köpa en enorm ram från clas olsson till mitt stora ”S” på tavelväggen.
 3. Besöka en secondhand-affär i Zinkensdamm för o se om en fin kruka finns kvar – som jag var för snål för o köpa just den dagen!
 4. Titta efter badrumshandduk, har ingen just nu (försvann i tvätten??).
 5. och titta efter en eventuell filt till soffan tips mottages gärna!
 6. Och till sist ta en kortare promenad o njuta av ledighet i min goa stad.

Det var planen för dagen. Ha en härlig snöig måndag nu!

2

6 Comments

 • Åh Stackelbergs har så fina mjuka plädar i alla möjliga färger. Finns bland annat på Norrgavel! Tips tips!

  • Googlade, såg väldigt härlig ut! Tack för tips! Har du en? Vet du om det släpper ludd?

   • Hej!
    Jag jobbar på Norrgavel så går och drar i dem lite då och då för att kolla! Jag tycker inte att de luddar jättemycket, inte mer än en vanlig ullpläd som kan fälla små ”ulltrådar/fibrer” om du förstår vad jag menar. De är bara gosiga och lite mjukare! Finns ju i sån fin färgskala så tycker att det är värt liite extra ludd för att kunna få en spexig färg!
    Ha det fint!

    • Aha.. Jag förstår! Ja men får spana in den där då något. Köpte precis en super fin från Granit så just nu är jag väldigt nöjd med den, men färg är ju alltid kul!! Hare fint!

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam