Midnatt In bed with

Tidigare i somras kom Josephine som är en av grundarna av Midnatt och fotografen Mikael Lundblad hem till mig en morgon för att fota bilder på mig och mitt sovrum för en In bed with. Nu finns alla bilder och hela reportaget uppe på Midnatts sida.

Inte varje dag jag är med i bilden så bara det kan vara värt ett klick. Är mest bekväm bakom kameran men ibland kan det ju vara bra att se människan bakom också, och i den här intervjun lär ni nog känna mig lite mer skulle jag tro.

Har sovit i midnatts bruna bäddset i en massa år, men nu har ju en röd/rosa färg kommit till samlingen – så vi bäddade med den och mixade det hela med deras mjuka gråa. Så fint om du frågar mig!

Gjorde även frukost och här är inget fake så fick snällt vänta med att äta frukosten innan dom fått bilderna som dom ville ha, haha – då fick jag äntligen hugga in på min frukost!

In och läs här o se mer bilder om du vill!

34

4 Comments

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam