Min blåa hall

Sena timmen. Håller på att fixa om lite här på bloggen med typsnitt och sånt, så kan se lite rörigt ut där i mellan, men kommer bli bra nära jag pillat klart. Tänkte det kunde bli fint med en header eller startbild… Och lite nya färger. Bloggen, mitt hem och instagram ska gå i samma färgskala tänker jag mig haha.

Nu tänkte jag visa fler bilder på min hall som blivit klar!

Älskar den blåfärgen!! Äntligen målade jag blått. Velat ha det så länge – var svinsvårt o välja färg men tillslut hittade jag en.

Det blev Misty Dijon från Nordsjö. Inte för mörk och inte för ljus blå, en pigg blå skulle jag kalla den.

Planschen ska få en ram – men så fint med utställningsplanscher på väggen tycker jag. Ska spana in Vintage Cph kontot på instagram efter nått riktigt fint så ska den antingen få ersätta den jag har idag eller hamna bredvid.

Köpte dom här Italienska solrosorna i fredags. Tycker inte dom ser likadan ut som dom ”vanliga” solrosorna man sett, men kanske bara är inbillning – eller så är det är en speciell sort jag fått ta på. Otroligt fina hur som helst.

Så fint med orange/gult mot det vita och blåa också.

Den här skålen påminner så om Japansk keramik, kanske det också är… Jag hittade den billigt på loppis. Blev väldigt bra som nyckelskål.

Kommer man in i lägenheten möts man av detta. På ena sidan mitt badrum och den andra mitt kök. Och rakt fram satt förut min ovala spegel med ett ljus på. Nu har den fått en ny plats och här hänger nu en fiskebåt.

Älskar loppistavlor. Billiga och varje köp är motiverbart. Antingen gillar jag motivet, ramen eller så är tavlan i en fin färg och eftersom dom inte mycket slår jag ofta till. Har gjort om min tavelvägg som du såg på instagram i söndags. Ska visa mer bilden – men blev väldigt fint med alla nya loppistavlor.

Funderar på att måla dörren vit… Det är en säkerhetsdörr så vet inte riktigt hur jag ska göra det.

Mitt kök börjar verkligen ta fart nu. Ska måla fönstret så fort jag valt en färg. Till helgen kommer all marmor också ju, peppad!!!!

Dom här första höstmånaderna har det verkligen hänt mycket i lägenheten. Känns så skönt! Hallen har helt förändrats med ny väggfärg och ny panel. Vardagsrummet har fått nya golvlister och köket har äntligen ett fönster, rinnande vatten och en fungerande spis. Vid jul är nog all renovering klar.

Ska måla in en massa foder och lister i samma vita nyans. Det är så tråkigt men gör ju sån skillnad!

Nu ska jag pilla vidare lite här på sidan, sen blir det sömn. Imorgon väntar en dag hemma med jobb, välja färg till fönstret, kanske ska jag ta mig ett höstbad med ljus och allt när det blivit mörkt – och definitivt inviga ett av mina nya teaer från NK!

8

2 Comments

  • Du bor så otroligt fint! Tänker det varje gång du delar nya bilder – att det nog inte finns någon annan lägenhet på nätet som ser på mysig ut. Jag förstår nästan inte hur det är möjligt att ha så bra känsla för färg och form som du har, jag är SÅ imponerad.

    • TACK SÅ MYCKET!! <3 Dina ord gör mig så glad!! Tittade in på din blogg, supermycket inspiration fick jag! Jag som snart har mitt kök klart!!! 🙂

Lämna ett svar

Protected by WP Anti Spam